2777
2789
عنوان

همدردي

217 بازدید | 25 پست

خانماي انلاين شب زنده دار،به محبت،دلگرمي وهم فکري تون نيازدارم....

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يکم ازرفتارمامانم ناراحتم وفکرميکنم يکم خودخواهه،خدايامنوببخش.ولي دلم خيلي وقته ازش شکسته

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا

من شيش ساله ازدواج کردم ويه دخترچهارساله دارم،ازهمون همون اول عروسيم،داداش کوچيکام هفته ايي دوسه شب ميومدن خونه من مبخابيدن،تاهمين امشب،ولي چندوقته من حساس شدم،مخصوصابعدتولددخترم،اخه هروقت دخترم ميره خونه مامانم بعدشم کلي گريه ميکنه من ميخام بمونم خونه ماماني،ولي مامانم خيلي رک جلومنوشوهرم ميگه لازم نکرده ببرش نميخاداينجابخوابه و.....

شماچرا همش این ایموجی و بادکنک رو میزاری؟

بادکنک دوست😒😒😒🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عجب

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

ولي خودش هميشه داداش کوچيکم واوني که 12سالشه ميفرسته واصلا هم نميگه شب بياين،حتي گاهي خودش زنگ ميزنه ميگه بخوابين همونجا،من مشکل ديگه ايي ندارم،جزاينکه تااين حدفرق ميزاره واينکه وقتي داداشم بيادمجبورم باداداشم ودخترم تواتاق روتخت بخوابيم وشوهرم تويه اتاق ديگه واينکه من اصلا جلوي داداشم راحت نيستم،حتي شده ببخشيدا بارهابخاطراينکه بوده نتونستم باشوهرم....😔اميدوارم بفهمين.....و