atimbfydyfdydy مدیر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 عنوان ساک نی نی و وسایلی ک باید برای بیمارستان اماده کنم با تجربه ها لطفا تشریف بیاریید راهنمایی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 35 پست فردا صبح میخوام ساکشو ببندم و وسایل بیمارستانم بذارم بیمارستان دولتی میرم بنظرتون چیا باید همراه داشته باشم برای خودم ونی نی خوشحال میشم لیست کامل و جامع از تجربیاتتونو بشنوم سزارینی هستم عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم 1399/01/22 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2mahsa عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 7098 به جز قسمت زایمانحسابی به جای تووووو ذووووووق کردم واااااااییییییی چقدر نی نی نازه 🧚♀️
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 من اینارو گذاشتم البته میگن تو خصوصی وسایل میدن ک من بخاطر کرونا گفتم خودم ببرم بهتره دو دست لباس ب ... شیاف چی عزیزم میشه بگید عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 وای دل منم نی نی خواست..همچی بردار..دوسه دست لباس واسه بچه.پوشک واسه خودتو وبچه.دسمال کاغذی .وسایل ض ... حتما اگر قابل باشم براتون دعای خیر میکنم عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 به جز قسمت زایمان حسابی به جای تووووو ذووووووق کردم واااااااییییییی چقدر نی نی نازه مرسی خانمی عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 دو دست لباس نوزادی. پوشک صفر. ترجیحا شیشه کوچیک. پوشک برای خودت .شورتکس برای خودت .پتو و کریر ... خوراکی چی عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 اینارومیبرم من دمپایی .بشقاب قاشق نمک خرما کمپوت اناناس پوشک شورت شلوار نواربهداشتی دستمال کاغذی فلا ... کمپوت گلابی و انجیر هم شنیدم خوبه همراه ببری عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 خوشبحالت😔😔😔😔 انشالله قسمت خودت باشه گلم عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
Setare631 عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 23350 شیاف چی عزیزم میشه بگید دیکلوفناک،بیمارستان بهت میده ولی من بخاطر این ویروس لعنتی گرفتم خودم
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 الهی ک با ارامش و سلامتی فارغ بشی منوهم حتما دعا کن این روز رو ببینم ونی نی دار بشم . حتما اگر قابل باشم انشالله بزودی دامنتون سبز بشه عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
حسناطلا عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 222 خوراکی چی خوراکی یعنی مثلا شیر خشک که خوب خودت شیر داری ولی برای خودت ببر
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 حسابی تبریک ...😘انشالله زایمان راحت و بدون خطری داشته باشی واسه منم دعا کن مرسی گلم حتما انشالله ب خواسته های قلبیتون زود برسید هرچی خیره پیش بیاد عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 دیکلوفناک،بیمارستان بهت میده ولی من بخاطر این ویروس لعنتی گرفتم خودم یدونه کافیه عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
atimbfydyfdydy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 4395 الهی ک خود حضرت فاطمه پشتو پناهت باشه... طبیعی یا سزارین؟؟ سزارین عزیزم عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
Setare631 عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 23350 یدونه کافیه ی بسته بخر دیگه چون تو خونه ام لازمت میشه هر وقت درد داشتی ی دونه حواله کن😂