2777
2789

بچه ها چه گناهی دارن الان بچه من باباشو میخواد من چیکار کنم آخه یه هفتست ندیده اون بیشرفو من تا کی بچه را گول بزنم دارم دیونه میشم. خدایا کاش نازا بودم کاش مرده بودم . برای خواهرش الان پیام فرستادم ببینین

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا. بچه ها بیگناه ترین قسمت ماجراند که تلخ ترین قسمت هم نصیبشون میشه. زندگی که سالها بدون بچه مثلا ثبات داشته با اومدن بچه گاهی به هم میریزه خدا به داد مواردی برسه که اوضاع خوب نیست و بچه دار میشند. خداییش خیانت در حق بچه است. جنایته

وای اره خیلی بده منم کم و بیش با شوهرم اختلاف دارم البته الان تو عقدم

از مم بهت نصیحت اگه باش رفتی سره زندگیت تا چند سال بچه نیار ببین میشه برات یا نه بعد بچه بیار عزیزم موفق باشی

عشق من آقا طاهر و باباش

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
واقعا. بچه ها بیگناه ترین قسمت ماجراند که تلخ ترین قسمت هم نصیبشون میشه. زندگی که سالها بدون بچه مثل ...

تمام حرفاتو باید با طلا نوشت رحمت به شیره مادرت .ولی کو متاسفانه عقل برا یک شب خوشی یک عمرررررر بچه رو نابود میکنن نمونش خواهر زاده های خودم😔

عشق من آقا طاهر و باباش

چرا به خواهرش گفتي

بابا انقدر همه رو به هم ندوزين ميخوايين طلاقم بگيرين دليل نداره همه كس و ناكسي از مشكلاتتون و از ريزش خبردار شن

يكم خود دار باشين

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.