2777
2789

من ۳۶ هفته ام دردام شروع شده . یه آمپول برام زدن اومدم خونه تا بیشتر نشه دردام . دکتر گفت اگه الان سزارین شی زردی بچه بالاس و مشکلات دیگه داره با این وضع کرونا هی باید آزمایشگاه و دکتر باشی نگرانم

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

40هفته با وزن 3کیلو 150 گرم. بچم اصلا زردی نداشت اصلااا... منم مثل تو امپول جلوگیری از انقباض و زایمان زودرس بهم زدن هفته 35

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
40هفته با وزن 3کیلو 150 گرم. بچم اصلا زردی نداشت اصلااا... منم مثل تو امپول جلوگیری از انقباض و زایم ...

یعنی تا ۳۹ ۴۰ میکشم?

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

من دخترم هفته ۴۱ شد دیگه ۴و ۲۰۰

اما الان ۳ ۴ روزه دردام شروع شده ۳۶ هفته و یک روزم

یعنی تا ۳۹ ۴۰ میکشم?

اره عزیزم با اون امپول میشه... من 20روز انقباض داشتم ولی هفته 40زایمان کردم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
38 هفته 3/900 بود. اصلا فعالیت نداشته باش این یکی دو هفته رو هم . بگیر بخواب همش😁

همش خوابم .بیچاره شوهرم دلم براش کبابه

همش خوابم .بیچاره شوهرم دلم براش کبابه

بخواب ک اخرای خوشیته من بچم 1ماهه بدنیا اومده خواب ندارم با اینکه بچم آرومه 

اره عزیزم با اون امپول میشه... من 20روز انقباض داشتم ولی هفته 40زایمان کردم

همش احساس میکنم درد یه دفعه منو بگیره  .