من ۳۶ هفته ام دردام شروع شده . یه آمپول برام زدن اومدم خونه تا بیشتر نشه دردام . دکتر گفت اگه الان سزارین شی زردی بچه بالاس و مشکلات دیگه داره با این وضع کرونا هی باید آزمایشگاه و دکتر باشی نگرانم
⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
40هفته با وزن 3کیلو 150 گرم. بچم اصلا زردی نداشت اصلااا... منم مثل تو امپول جلوگیری از انقباض و زایمان زودرس بهم زدن هفته 35
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
اره عزیزم با اون امپول میشه... من 20روز انقباض داشتم ولی هفته 40زایمان کردم
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
بخواب ک اخرای خوشیته من بچم 1ماهه بدنیا اومده خواب ندارم با اینکه بچم آرومه