2777
2789

بچه ها دو ماه دیگه وقت خونمونه مستاجریم صاحبخونه زنگ زده میگه باید ۴۵۰ کرایه بدین اونم تو این وضعیت ک همه کارا خوابیده و کار نیست و اینکه ۴۵۰ واسه ما خیلی سنگینه قسط میدیم اونم با حقوق ۲ تومن دلم خیلی پره دلم گرفته چرا خدا با ما نیست فقط با پول داراس 

خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار

چقدر رهن داديد؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون جذب رو امتحان کن. 😔

چ جوریه قانون جذب ؟؟بهش میگیم کرایه رو ۲۰۰ کن میگه راه نداره نمیشه واسه دخترم ماشین خریدم باید قسط بدم☹️☹️☹️

الان‌ یه عوه میان میگن ۴۵۰ که خیلی کمه 🤕

بس ك بي درك هستن

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

خدا همه بنده هاشودوستداره عزیزم جواب خدابه بنده هاش فقط سه تاست چشم.یکم صبر کن.پیشنهاد بهتری برات دارم نگران نباش به خودش توکل کن نوبت شمام میرسه خالصانه بهش پناه ببر

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
چ جوریه قانون جذب ؟؟بهش میگیم کرایه رو ۲۰۰ کن میگه راه نداره نمیشه واسه دخترم ماشین خریدم باید قسط ب ...

خب ببين خونه ديگه گيرت نمياد؟

خدا بزرگه ان شالله درست میشه همه چیز، حقوق شوهرم ۱تومنه اونم کم کم میدن کرایه هم۴۰۰میدیم،تازه بخاطر کرونا من هم فعلا بیکارشدم،شوهرمم تازه دوروزه میره،فقط باید توکل کنیم به خدا 

خدا همه بنده هاشودوستداره عزیزم جواب خدابه بنده هاش فقط سه تاست چشم.یکم صبر کن.پیشنهاد بهتری برات دا ...

ما داشت شانس نداریم درخواست وام دادیم کرونا اومد دیگه وام نمیدن از اینورم باردارم شوهرم میگه بلند میشیم موندم با این وضعیت چه جوری میخام اسباب کشی کنم