2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی نمیخواد دیگه...🫠🫠سعی کن دلتو قانع کنی ..یروزی یکی میفته تو دلت که هم عاشقته هم عاشقشی...

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

خب غم انگیزه ولی هرکسی حق انتخاب داره

اما همون اول اگه انتخابش نبودی چرا تا حالا ادامه داد؟

این نامردیه

میخوره بدم میخوره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

ببخشید ولی نمیخواد دیگه...🫠🫠سعی کن دلتو قانع کنی ..یروزی یکی میفته تو دلت که هم عاشقته هم عاشقشی.. ...

گوه خورده سه سال منو بازی داده الان چیکار کنم من دارم میمیرم به بخدا نمیتونم

همه چیز درست میشه

خب غم انگیزه ولی هرکسی حق انتخاب دارهاما همون اول اگه انتخابش نبودی چرا تا حالا ادامه داد؟این نامردی ...

نباید سه سال منو بازی میداد میدمش دست خدا 

همه چیز درست میشه

گوه خورده سه سال منو بازی داده الان چیکار کنم من دارم میمیرم به بخدا نمیتونم

الان هیچکاری نمیتونی بکنی منطقی باش میدونم دلت گیره عقلت باید خفه شه ولی سعی کن دلتو بزاری کنار اون نمیخواد داری میگی بازیت داده تهش اینه میری حالتو بهش میگی عذاب وجدان میگیره برمیگرده شیش ماه یسال دیگه بازیت میده و باز میره و تو داغون تر میشی 

بخودت بیا گریه کن زار بزن نفرینش کن ولی بزار برات تموم شه 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

من چی بگم که حس میکنم کسی که باهاش تو رابطه بودم و الان یه مدته تق و لقیم رفته خاستگاری یکی دیگه.زنگم نمیزنه و منم‌نمیدونم باید زنگ بزنم یا نه

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم