2777
2789

قدش ۱۲۰

وزنش ۲۴ کیلوئه خیلی نحیف و لاغره 

خیلی نگرانشم جایی رو جز اینجا ندارم 

مادرم عین خیالش نیست میگه شد که شد کاری نمیشه کرد

ولی خیلی میترسم من ۱۱ سالم بود که شدم اما حسابی منزوی شده بودم و افسرده چه برسه این بچه که یه طفله و مشغول خاله بازیاش بوده😥 از صبح مدام گریه کرده یکی دوبار هم گفت دلم درد میگنه 

متولد ۹۰

۱۲ اردیبهشت ۹ ساله میشه😥 خیلی نگرانم اگه تجربه مشابهی دارید کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶سالگی شدم😐😐😐😐

من خیلی دیر شدم یا ایشون خیلی زود شده☹☹☹☹☹

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

طفلی 

رو قدس تاثیر منفی نذاره

من دوستم اینجور بود خیلی زود نه سالگی پریود شده بود قدش کوتاه بود با سینه های بزرگ

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.