2777
2789
عنوان

خواهر ۸ ساله ام امروز عادت ماهانه شد😔😥

| مشاهده متن کامل بحث + 24116 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۱ سال پریود شدم چه زود عادت شده طفلک

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

ببریدش پیش دکتر غدد امپول میزنن دیگه متوقف میشه و به رشد طبیعیش ادامه میده ایشون بلوغ زودرس دارم ولی چقدر خوشحال شدم که پیگیر هستید چون متاسفانه بعضیا اصلا جدی نمیگیرن

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
منم ۹ سالم بود شدم. کاش میرفت تزریق انجام میدلدن بلوغشو تاخیر مینداختن. من چه زجرها که تو مدرسه نمیک ...

اونموقع قدت چقد بود بعدش افزایش قد داشتی

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
آره گه گاهی ترشح هم داشت

خب زودتر دختر میبینید سینش ترشح داره منم خواهرم همینحور بود الان زیر نظر دکتر خداروشکر 20 سالشه مشکلاتشو کنترل کردن

واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستید ❤

اول از همه حتما با یه متخصص زنان خوب صحبت کنید و ازش راهنمایی و مشاوره بخواید و سعی کنید خیلی با خواهرتون صحبت کنید و بگید که همه خانم ها و دختر خانم ها این مورد رو دارن اتفاق عجیبی نیست و یه چیز نرمال و طبیعیه و نشون میده که بدنش سالمه سعی کنین خیلی بهش سخت نگیرید و خیلی هواش رو داشته باشید به مرور عادت میکنه و کنار میاد اما چون سنش کمه خیلی باید مراقبش باشید از هر نظر

خدایا هوام رو داشته باش😍😘
آره گه گاهی ترشح هم داشت

پس در اسرع وقت به متخصص غدد مراجعه کنید، تنظیم میکنن

استرس هم وارد نکنید بهش 

اظهار ناراحتی نکنید که حس بدی ب خودش پیدا کنه 

هواشو داشته باشین

الان میانگین سن بلوغ پایین اومده ...

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩