2777
2789

نه ترشح ندارم. چرا بالاست یعنی هنوز از اثرات بارداری قبله. من که ماه قبل رفتم سونوگرافی فهمیدم کیست هموراژیک دارم دکتر بهم یه دوره قرص ال دی داد مصرف کنم. قند ناشتام هم بالاست 102 باید بیارمش پایین. تو این اوضاع هم آدم میترسه دوباره بره برای چکاب. بارداری قبل، من کیسه آبم پاره شد، این سری واقعا میترسم هی هم میخوام بهش فکر نکنم نمیشه.

نه ترشح ندارم. چرا بالاست یعنی هنوز از اثرات بارداری قبله. من که ماه قبل رفتم سونوگرافی فهمیدم کیست ...

آره دو دوره قرص خوردم خیلی بهتر شده ولی این ماه یک بار لباسم شیری شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خداییش اوضاع بدی شده نمیدونم دوباره بخوام باردار بشیم چی میخواد بشه

دختر منم یه روز دیدم تکون نمیخوره رفتم دکتر ضربان قلبش خوب بود تحت نظر بود بعد گفتن ضربان قلبش افت کرده سزارین شدم بچم نموند

رفتم یه دکتر جدید گفت نباید سزارین میکرد باید چند روز صبر میکرد چک میکرد بعد بچه رو در می آورد بچه رو زود بدنیا آورد نمیدونم وا..

ما که کم تجربه التماسش کردم تا صبح صبر کنه میگفت خانوم اگه بچت تو شکمت مرد مقصر خودتی ما هم ترسیدیم رضایت دادیم

مشکل تنفسی داشت، آخه قبلشم آمپول ریه نزده بودم یعنی دکترم نگفته بود که باید بزنی. هرچی میکشیم از دست این دکتراست. انقدرم مطبشون شلوغه که فقط میخوان پشت سر هم ویزیت کنن، اصلا توجه نمیکنن که کی مشکلش چیه. قسمت من و شما اینطور بود دیگه. خدا کنه با هم باردار بشیم😉