2777
2789
عنوان

چرا همه از زندگیشون مینالن؟؟؟موندم آدم خوشخبت کدوم گوریه😞😕

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 54 پست

میدونین چرا ؟چون آدمها عادت دارن فقط سیاهی ها رو ببنین

مثلا اگه لک کوچیک روی لباسشون بی افته نارحت میشن و دنیا رو سرشون خراب میشه نمیگن 99درصد لباسمون تمیزه و یک درصدش لک شده همینه که همه مینالن و غر میزنن و به زندگی خوشدون انرژی منفی بیشتری میدن

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس خوشبختیش اینجا جار نمیزنه‌ . برو اینستا . اشتباه اومدی داداچ  

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خوشبختی یه نگرشه و یه سبک زندگی ......تمام 

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

خوشبختی یه حس مطلق نیس 

هرشخصی توی هر شرایطی هم باشه بازم مشکلاتی داره حالا چون بقیه از دورتر زندگیشو میبینن فکرمیکنن طرف چقد خوشبخته 

ولی درجه خوشبختیاباهم متفاوته بعضیا بالا و بعضیا پایین

All you need is love❤❤

خوشبخت پدر مادرامون بودن که بدون هیچ امکاناتی احساس اسایش و خوشبختی میکردن. حالا همه چیز هست ولی احساس رضایت نیس هممون دنبال رضایتی که بچه گیمونه  داشتیم میگردیم ولی پیداش نمیکنم لحظات خوبمونم از دست میدیم

چون فقط جنبه های منفی رو میبینن و همش شاکی هستن و اگر به جای اینکار مثبت فکر کنیم و بخاطر چیزایی که داریم شکر گزار باشیم خدا کمکمون میکنه،واقعا تاثیر داره امتحان کنید

کی نالیده. دیشب که توی تاپیک پولدارها اکثرا پولدار و خوشبخت بودن

😂😂 هرجای یه رنگن😂

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

یعنی چی کدوم گوریه؟؟یاد همسایمون افتادم بچه های خودش درس نخوندن بعد از حرصش یه موقع که دکتر متخصص نوبت بهش نمیده هی میگه پس این همه ادم میرن دانشگاه پزشکی میخونن الان کدوم قبرستونن  

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊