میدونین چرا ؟چون آدمها عادت دارن فقط سیاهی ها رو ببنین
مثلا اگه لک کوچیک روی لباسشون بی افته نارحت میشن و دنیا رو سرشون خراب میشه نمیگن 99درصد لباسمون تمیزه و یک درصدش لک شده همینه که همه مینالن و غر میزنن و به زندگی خوشدون انرژی منفی بیشتری میدن
به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمیدانند چگونه نیروی عشق را به انسان ها بدهند و به آنها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین https://www.goftino.com/c/JtRmeU
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خوشبخت پدر مادرامون بودن که بدون هیچ امکاناتی احساس اسایش و خوشبختی میکردن. حالا همه چیز هست ولی احساس رضایت نیس هممون دنبال رضایتی که بچه گیمونه داشتیم میگردیم ولی پیداش نمیکنم لحظات خوبمونم از دست میدیم
چون فقط جنبه های منفی رو میبینن و همش شاکی هستن و اگر به جای اینکار مثبت فکر کنیم و بخاطر چیزایی که داریم شکر گزار باشیم خدا کمکمون میکنه،واقعا تاثیر داره امتحان کنید
یعنی چی کدوم گوریه؟؟یاد همسایمون افتادم بچه های خودش درس نخوندن بعد از حرصش یه موقع که دکتر متخصص نوبت بهش نمیده هی میگه پس این همه ادم میرن دانشگاه پزشکی میخونن الان کدوم قبرستونن
برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊