2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

⭕ همیشه رقابت بر سر دزدی و فساد بود😒؛ اینبار دزدی و کلاھبرداری خاموش دولت🙄

وبسایتی که محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه جمھوری اسلامی معرفی کرده است، نه تنها مربوط به وام یک میلیون تومانی نیست، بلکه مربوط به اهدا و انصراف از دریافت یارانه نقدی می‌باشد.

این وبسایت به صورت زیرکانه‌ای طراحی شده و دو گزینه «اهدا یارانه» و «انصراف» را شامل می‌شود که در صورت وارد کردن مشخصات، یارانه مراجعه‌کننده قطع خواهد شد.

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
⭕ همیشه رقابت بر سر دزدی و فساد بود😒؛ اینبار دزدی و کلاھبرداری خاموش دولت🙄 وبسایتی که محمدباقر ...

اصلا سایتی اعلام نکردن.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

فقط مال سرپرست حذف میشه تا دوسال

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

وای اشتباه کردین خیلیها این اشتباه کردن و یارانشون حذف شد

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU