2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید در بارداری !!! لطفا اگر کسی تجربه ای داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 9021 بازدید | 27 پست
توی تایپیک من درباره مو نوشتم اسمش گیسوکمنده حتما سر بزن خودمم موهام اینطوری عالی شد داره روز به روز ...

ممنون‌عزیزم میشه برام بذاریش؟ 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑
عزیزم منم ریزش مو گرفتم البته نمیدونم از بارداری بود یا نه مخصوصا اولش الان موهام برگشته پرشده خدارو ...

شما هم‌دختره نی نیت ؟ 

کار خاصی نکردی خودش برگشت گلم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم‌دختره نی نیت ؟  کار خاصی نکردی خودش برگشت گلم؟

من بچم پسره سر دخترم موهام اصلا نریخت پر هم شد تازه  ولی سر این اوایل افتضاح بود  نه کاری نکردم فقط به خاطر بارداری مولتی و اهن خوردم شاید موثر بوده

شما هم‌دختره نی نیت ؟  کار خاصی نکردی خودش برگشت گلم؟

اتفاقا میگن سر دختر مو پر میشه

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
من بچم پسره سر دخترم موهام اصلا نریخت پر هم شد تازه  ولی سر این اوایل افتضاح بود  نه کاری ...

خداروشکر عزیزم 

اره انگار واقعا نمیشه به هوای علائم رفت 

ممکنه توی هر دو جنس مشابه باشه 

دخترم که منو داره کچل میکنه 

ببین من خودم موهای پرپشتی ندارم. اما مکمل هایی که مصرف می کنم اوضاع موهامو از قبل بارداری بهتر هم کرده. این بار دکتر رفتی بهش یادآوری کن شاید فراموش کرده بهت بده. من از هفته ۱۲ به بعد کلسیم و امگا ۳ هم مصرف میکنم و ویتامین د . به غیر از اون پری ناتال. 

از هفته ۲۰ به بعد هم یه کپسول آهن اضافه بر اون پری ناتال میخورم. چون به شدت تپش قلب گرفته بودم دکترم گفت آهن پری ناتال برام کافی نیست. الان خوبم. 

یه خانم مستقل و قوی 
ببین من خودم موهای پرپشتی ندارم. اما مکمل هایی که مصرف می کنم اوضاع موهامو از قبل بارداری بهتر هم کر ...

شما از کدوم‌مدل پریناتال میخوری 

من پریناتال قرن بیست و یک میخورم که دو نمونه قرصه 

بهم گفت امگا ۳ هم‌داره 

میشه قرص امگا ۳ که میخوری رو عکسش رو بذاری دوستم ؟ 

به من گفت  قرص کلسیمی که میخوری خودش ویتامین دی هم‌داره 

شما از کدوم‌مدل پریناتال میخوری  من پریناتال قرن بیست و یک میخورم که دو نمونه قرصه  بهم ...

مال من پره ناویت هست. آلمانیه. فولیک اسید و آهن و ب۶ اینا داره. جعبه شو ندارم پیشم راستش. 

همه این قرصا عین همن. 

قرص کلسیمم هم ویتامین د داره ولی کمه. یه قرص ویتامین د هر دوهفته یه بار میخورم. البته آزمایش قبل بارداری داده بودم. از روی اون شاید فکر کرده برام لازمه چون اولای بازه نرمال بود. 

امگا ۳ هم یه قرصای بیضی هست زرد رنگ . شفاف و شیشه ایی . اصلا جعبه نداره. همون با ورقاش بهم دادن. روش فقط نوشته امگا ۳. اونم چون به دکترم گفته بودم ماهی نمیخورم اصلا داده. تو اگه میخوری هفته ایی دوبار نگران نباش. اگه نمیخوری به دکترت بگو. 

یه خانم مستقل و قوی 
مال من پره ناویت هست. آلمانیه. فولیک اسید و آهن و ب۶ اینا داره. جعبه شو ندارم پیشم راستش.  همه ...

ممنون عزیزدلم 

امیدوارم نی نی رو‌بسلامتی بغل کنی 

❤️💋❤️

چون من موهام خیلی پر شد و اصلا ریزش نداشت پسر بود بچم معمولا سر دختر ریزش مو هست گلم یکی دوماهه دیگه ...

سلام خانوم شما بعداز زایمان ریزش نگرفتین اخه وقتی تو بارداری موهات پر باشه بعداز اون ریزش میگیری هرچی که نریخته بعد به طرز وحشتناک میریزه