2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خوابت صادقهرباشه نزار هرکسی برات تعبیر کنه. زنگ بزن به دفتر ایت الله بهجت تو قم. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ای بابا... چقد پول میگیره؟

شمارشو ندارم كه بهت بدم متاسفانه  ولي دوستم زنگ زده بوده مثل اينكه ٥٠ تومن

ولي مو به مو تعبير كرده و درست بوده

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
میشه شمارشو بدی بهم اگه داری؟

نه ولله ندارم. اما میتونی کد قم رو بگیری بعد ۱۱۸ رو بگیری. از اونجا بگیر. 

اول کد قم بعد شماره ی ۱۱۸. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
پس چجوری میشه باش ارتباط برقرار کرد

خيلي واست مهمه؟ حالا اگه بخواي شايد بتونم از دوستم شمارشو بگيرم

ولي يكي گفت بزنگ دفتر آيت اله بهجت پيشنهادش خوب بود

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...
شمارشو ندارم كه بهت بدم متاسفانه  ولي دوستم زنگ زده بوده مثل اينكه ٥٠ تومن ولي مو به مو تعبير ...

خدایی دبگه ۵۰ تومان خیلیه. چه خبرشه.