2777
2789
میدونی من ترسم بیشتر از همین ضربه بود فک میکردم ممکنه حریفم اسیب بزنه بم جاییم بشکنه دیگه شوهرم ولم ...

ضربه های خطری خطاست .

برای زنا حتما هوگو و کلاه میدن تا آسیب نبینن .

بقیشم باید خودت حواست جمع باشه .

فقط جودو نرو به لگنت آسیب میزنه .

اگه سرعتی می خوای کاراته 

اگه قدرتی می خوای کنگ فو .

دیگه چی ؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انشاالله عزممو جزم کردم ک برم فدات ک وقت گذاشتی برام انشاالله بعدها تگت کنم بگم قوی شدم😍

خواهش عزیزم وظیفم بود انشااللهههه خواهریییی بیای خبره قهرمانی بدی برامون در امان خدا♥️♥️♥️

ضربه های خطری خطاست . برای زنا حتما هوگو و کلاه میدن تا آسیب نبینن . بقیشم باید خودت حواست جمع باش ...

یه چیزی میخوام ک قوی بشم فقط انقد تو سری خور نباشم،بعد خیلی رشته های رزمی زیادن من بلد نیستم اسمشون و سبکاشون الان دقیقا نمیدونم چی میخوام،مثلا همین موی تای زیر مجموعه کنگ فو میشه یا ن

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
خواهش عزیزم وظیفم بود انشااللهههه خواهریییی بیای خبره قهرمانی بدی برامون در امان خدا♥️♥️♥️

واااای از خدامه انشاالله بشه مرسی از دعای خوبت گلم،روز خوبی داشته باشی😍😍😍😍😍💋💋💋

یه چیزی میخوام ک قوی بشم فقط انقد تو سری خور نباشم،بعد خیلی رشته های رزمی زیادن من بلد نیستم اسمشون ...

ببین اگه می خوای شوهرت رو بزنی برو کونگ فو .

درباره موی تای هیچی نمیدونم .

وقتی بری استادت خودش برات توضیح میده .

کونگ فو باعث میشه ضرباتت محکم باشه چون قدرتی کار میکنی 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
ببین اگه می خوای شوهرت رو بزنی برو کونگ فو . درباره موی تای هیچی نمیدونم . وقتی بری استادت خودش بر ...

ممنون عزیزم 💋💋💋♥♥♥