2777
2789

من ،کاراته ،سبک کیوکوشین ماتسوشیما،به خاطر بارداری نرفتم

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش اینه من خیلی از طرف شوهرم کتک میخورم و خیلی ضعیفم تو دعوا بدنم سست میشه میخوام یه رشته ای برم ...

موی تای عالیه یا همون بوکس تایلندی من چن وقت پیش تو بازار با یه پسر دعوا کردم لهش کردم دقیقا کثافت دستشو موقع رد شدن کوبید عمدن به قفسه ی سینم صداش زدم گفتم داداش یه لحظه بیا یه بوکس خوابوندم دهنش😁😁😁😁

موی تای عالیه یا همون بوکس تایلندی من چن وقت پیش تو بازار با یه پسر دعوا کردم لهش کردم دقیقا کثافت د ...

وای عزیزم چ عااااالی خوش بحالت انقد قوی هستی دعا کن منم یکم قوی بشم خیلی سرخورده شدم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
هزینشون چقدره؟

نمیدونم اخه کدوم شهری شما؟هر باشگاه تعرفه خودشو داره من ماهی ۱۰۰ میدادم و لباس هام لثه گیر دستکش ها بانداژ ها فلان همشون نزدیک ۳۰۰ شد اخه من خیلی وقته کار میکنم الان عضو موی تای بانوان استانمون هستم

کدومشون بهتر بود؟

یه رزم باسبک متفاوت ،سبک من این بود عالیه ،بهترین تو ایران اگر علاقه دارید به ورزش رزمی پیشنهاد من فقط همین رزم و همین سبک،قدرت بدنی رو از صفر به صد میرسونه

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!
نمیدونم اخه کدوم شهری شما؟هر باشگاه تعرفه خودشو داره من ماهی ۱۰۰ میدادم و لباس هام لثه گیر دستکش ها ...

من اهوازم گلم،هزینه لباساشون منظورم بود شهریه ها ک ممکنه متفاوت باشن،ولی ب نظرم رشته شما عالیه اعتماد ب نفسم قلقلک شد وقتی دیدم ی خانوم میتونه انقد قوی باشه موفق باشی همیشه😍

چ سبکی برا یه خانوم بهتره؟بعد ورزشهای رزمی اسیب میزنن ب ادم؟مثلا ممکنه تو تمرین ضربه بخورم

ببین منخودم کنگ فو و کاراته کار می کنم .

جودو برای زن خوب نیست چون حرکت های پرتاپی زیاد داره و به زن آسیب میزنه .

نه صدمه نمی بینی اگه درست ورزش کنه و تحت نظارت مربیت .

اگر هم قرار شد دو به دو مستبقه بدین بهتون هوگو و کلاه و دستکش می دن .

اگه سوالی مونده بپرس تا برات توضیح بدم .

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من اهوازم گلم،هزینه لباساشون منظورم بود شهریه ها ک ممکنه متفاوت باشن،ولی ب نظرم رشته شما عالیه اعتما ...

لباسا هم عزیزم زیاد نمیگیره شاید اون باشگاهی که شما رفتی اصلا لباس فرم گفت نپوشین دستکش ها هم از ۷۰ تومن هست تا بالای ۱۵۰ تومن قیمت هاش متفاوته لثه گیر ۲۰ تومنه کلاه حفاظتی هم من خریده بودم ۴۰ نمیدونم الان گرون شده یا همون قیمته فدات عزیزم شمام بری انشاالله خودت متوجه تغییر روحیت میشی 

ببین منخودم کنگ فو و کاراته کار می کنم . جودو برای زن خوب نیست چون حرکت های پرتاپی زیاد داره و به ز ...

میدونی من ترسم بیشتر از همین ضربه بود فک میکردم ممکنه حریفم اسیب بزنه بم جاییم بشکنه دیگه شوهرم ولم نمیکنه

لباسا هم عزیزم زیاد نمیگیره شاید اون باشگاهی که شما رفتی اصلا لباس فرم گفت نپوشین دستکش ها هم از ۷۰ ...

اره انشاالله عزممو جزم کردم ک برم فدات ک وقت گذاشتی برام انشاالله بعدها تگت کنم بگم قوی شدم😍