2777
2789
عنوان

بگین من چیکار کنم با این عادت بد 😞

293 بازدید | 22 پست

من چیکار کنم همش نسنجیده حرف میزنم ناخواسته حرفی میزنم ک ب نظر خودم دردل میاد ولی طرف مقابل ناراحت میشه حرفی میزنم ک ب نظر خودم بد نیست ولی طرف مقابلم ناراحت میشه بگین من چیکار کنم واقعا دیگ بریدم دیشب دلم گرفته بود خاستم با نامزدم درد دل کنم بش پی دادم ولی اون خودش فهمید چمه من حرفای دلمو زدم ولی اون ناراحت شد خیلی هم زیاد ناراحت شد میگ این حرفای تو درددل نیست میگ من خودم کم مشغله دارم توام با حرفات دیگ کلا نامیدم میکنی ازت نا امید شدم  ...اووووووف خواهشا بگین من چیکار کنم چجوری جلوی زبونمو بگیرم واقعا خستم دیگ بریدم همش میگم کاش لال بشم اوووف 

گاهی چه دلگیر میشوی از خدا و گاهی چه بی تاب و دلتنگ گاهی از حکمتش ناراضی ..و گاهی شاکرو خوشحال ..گاهی مشکوک و گاهی مجذوب عدالتش ..گاهی بسیار نزدیکیو گاه بیشمار دور ــــ خدا که همان خــداست ای کاش ما انقدر گاهی به گاهی نمیشدیم  ـــ🌷🌷🌷چه زیباست امید وار بودن و با امید زندگی کردن نه امید به خود که غرور است نه امید به دیگران که حماقت است   امید به خــــدا منبــع تمام آرامش هاســـت ....

ساکت بمون...دیگ حرفی ام گفته نمیشه ک بعدش اینجوری بشه... بجاش  شروع کن یا کتاب خوندن یا یک هنرو یاد گرفتن...یا ب چیزایی ک علاقه داری بپرداز...

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن اگر کسی این حرفا رو بهت بزنه چه حسی خواهی داشت؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ساکت بمون...دیگ حرفی ام گفته نمیشه ک بعدش اینجوری بشه... بجاش  شروع کن یا کتاب خوندن یا یک هنرو ...

الان کلا قهر کرده نمیدونم چیکار کنم بارها اینجوری شده و هیچی نگفته میگ صبرم از طرف تو کلا پر شده میگ همش نسنجیده حرف میزنی اصلا فکر نمیکنی ب حرفات هرچی از دهنت در میاد میگی 

گاهی چه دلگیر میشوی از خدا و گاهی چه بی تاب و دلتنگ گاهی از حکمتش ناراضی ..و گاهی شاکرو خوشحال ..گاهی مشکوک و گاهی مجذوب عدالتش ..گاهی بسیار نزدیکیو گاه بیشمار دور ــــ خدا که همان خــداست ای کاش ما انقدر گاهی به گاهی نمیشدیم  ـــ🌷🌷🌷چه زیباست امید وار بودن و با امید زندگی کردن نه امید به خود که غرور است نه امید به دیگران که حماقت است   امید به خــــدا منبــع تمام آرامش هاســـت ....
همسایمون اینجوری بود..زبونشو چسبوند به بخاری تا خودشو ادب کنه😓😓

وااااای 😱

اوووف نامزدت عقد کرده این یا قبل عقد؟ 

فقط یه کار میکنی قبل این که حرفی رو به کسی بگی اول خودتو بزا جا طرف مقابل ببین اگه کسی بهت اون حرفارو بگه چه حالی میشی بعد به طرف بگو من که خیلی از این روش استفاده میکنم بعدم وقتی واقعا منظور بدی نداشتم به طرف میگم اگه دیگه بازم ناراحت شد با خودشه خیلی خودتو درگیرش نکن خصوصا با نامزدت بزا همیشه پی تو باشه تشنت باشه نه که همش فکرت این باشه که وای ناراحت شد وای نشد اینطوری خودت همیشه در عذابی و نشون میده اعتماد به نفست کمه  یه کم غرور داشته باش و نشون بده تا جذاب به نظر بیای 

اوووف نامزدت عقد کرده این یا قبل عقد؟  فقط یه کار میکنی قبل این که حرفی رو به کسی بگی اول خودت ...

ماه اینده میخوایم عقد کنیم 

الان کلا قهر کرده نمیدونم چیکار کنم بارها اینجوری شده و هیچی نگفته میگ صبرم از طرف تو کلا پر شده میگ ...

نگران نباش بابا درست میشه تازه اول راهین تا با اخلاق هم بیشتر کنار بیاین یکم طول میکشه همه این دوره هارو گذروندن