2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش الکیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

من چنبار فال قهوه گرفتم بم گفتن بختتوبستن سه سال پیش 400ازم گرفت که باطل کنه قبلا قبول داشتم ولی الان احساس میکنم همش دروغه اینچیزا

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
دروع عزیزن. تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیفته

اخه خیلیا میگن واسشون خواستگار نمیومده وقتی رفتن طلسم رو شکوندن سریع خواستگار اومده .حالا من اصلا کارشون رو تایید نمیکنم فقط میخوام بدونم چی ب چیه

برات پیش نیومده چون 

حرفی ندارم.

چون مشکلاتمو به خدا میگم حل میکنه.بنده های دعانویسش یه مشت کلاهبردار وشیادن

تو مفاتیحم پراز باطل السحر اگر خیلی اصراردارین

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

[QUOTE=131877360]همش الکیه[/QUOT

نه اصلا برای خواهرم پیش اومد از ۱۷ سالگی بستن تا ...

نهایت در سن ۳۶ سالگی ازدواج کرد منتها  اوونیکه بسته. بود مشکوک‌به سرطان خون شد حلالیت خواست و ما وادارش کردیم باطل کنه همه چیو اعتراف کرد و باطلش کردو کمتر از چند ماه خواهرم ازدواج کرد 🙃 حالا اندی سال تلاش میکردیم نمیشد  

اخه خیلیا میگن واسشون خواستگار نمیومده وقتی رفتن طلسم رو شکوندن سریع خواستگار اومده .حالا من اصلا کا ...

اگر خیلی شک داری فقط مفاتیح.

چند سال بعد به حدی اون دعاها دردسرمیاره که حدوحدودنداره

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺