2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خیلی شک داری فقط مفاتیح. چند سال بعد به حدی اون دعاها دردسرمیاره که حدوحدودنداره

اره میدونم چون پای اجنه ب زندگیت وا میشه منم اصلا نمیخوام برم پیش دعا نویس و فقط میخوام از ادعیه معتبر د قرآتی کمک بگیرم.

[QUOTE=131877360]همش الکیه[/QUOT نه اصلا برای خواهرم پیش اومد از ۱۷ سالگی بستن تا ... نهایت در سن ...

واقعا چرا انقد بدذات هستن اخه. منم ۲۴ سالمه هیچ کس یبارم خداستگاری نکردع . خیلی عجیبه همه هم سنای من لااقل ی کیس جدی رو داشتن ولی من اصلااااا هیچیییی.همه جی تمومم اخه گناهم چیه

میشه واس منم بگه؟؟ من ۲۴ سالمه همه چی تمومم ب طرز خیلی عجیبی هیچییییی خواستگار ندارم 😭😭😭 ب هرکی م ...

به من گفت با وضو سوره مریم رو بنویس و آخرش اسم خودتو اضافه کن. دوستم برام نوشت و موثر بود من خیلی خواستگار داشتم ولی یا خود ب خود بهم می‌خورد یا خودم الکی رد میکردم بعد از نوشتن اون با وجود مشکلات و نه گفتن الکی من باز ازدواج کردیم و الان بهترین روزای عمرم داره میگذره

Kapoo
واقعا چرا انقد بدذات هستن اخه. منم ۲۴ سالمه هیچ کس یبارم خداستگاری نکردع . خیلی عجیبه همه هم سنای من ...

به کسی‌ شک داری؟ اخه ما تو خونمون زیاد پیدا میکردیم 😐😐😐از قفل گرفته تا زانوی گاو 😵که توش پر دعا بود😷تا مویی که لاش ناخن بود ، تا تومار کاغذی لای تخت ، 

😕 الان یادم میاد حالم بهم میخوره 

به کسی‌ شک داری؟ اخه ما تو خونمون زیاد پیدا میکردیم 😐😐😐از قفل گرفته تا زانوی گاو 😵که توش پر دعا ...

خسود خیلی داااااریم ولی جیزای عجیب غریب اصلا پیدا نکردم تو خونه با کسیم رفت و اند نداریم ک بخوان بیان جیزی بزارن تو خونه‌ینی حتما طلسم یا دعا رو باید تو خوته طرف گذاشت؟؟؟

خسود خیلی داااااریم ولی جیزای عجیب غریب اصلا پیدا نکردم تو خونه با کسیم رفت و اند نداریم ک بخوان بیا ...

بی تاثیر نیست خب ، قران با صدای بلند پخش کن شاید پیدا بشع ، شاید هست و ندیدید، یا چیزی باشع سبک میشه عزیزم. دعانویس الکی نرو بدترت میکنن. سوره جن هر روز بخون 

[QUOTE=131877360]همش الکیه[/QUOT نه اصلا برای خواهرم پیش اومد از ۱۷ سالگی بستن تا ... نهایت در سن ...

ی بنده خدایی بود بهش گفتن بستع ان بختتو برو قفل وکلیدبیار واست باز کنن😐بعد این بنده خدا واسش مشکل پیش اومد نبرد و دقیقا ۶ماه بعدش بدون هیچ دعا و جادویی باز شد بختش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت