2777
2789
عنوان

لکه بینی وسط سیکل

1704 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

خیلی استرس دارم بخاطر مشکلم

از سه چهار  روز بعد از اتمام پریودم تا الان ک ۳ هفته میگذره لکه بینی دارم گاهی قهوای گاهی خونی گاهی صورتی هم کمردرد و دل درد و گرفتگی مث زمان پریودی البته خفیف تر از اون یعنی انگار سه هفته س میخام پریود بشم.به دکتر دسترسی ندارم

یعنی مشکلم چیه.اولین باره اینطوری شدم.اگ کسی تجربه و اطلاعات داره بهم کمک کنه.تا هفته بعد ک بتونم برم دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پیش وسطای سیکل دقیقا همینجوری شدم بار اولم بود تو نت سرچ کردم دیدم گفته طبیعیه ممکنه بعضی وق ...

منم خوندم نوشته بود دو سه روز طبیعیه.من الان نزدیک سه هفته س اینجوریم.مال شما چن روز طول کشید؟

عزیزم منم پریودم در حد 7 روز  لکه بینی و ترشحات تیره بود دمروخونریزی نکردم . از روز 12سیکم تا دیروز منم ترشحات شبیه پریود دارم اما کمه .خیلی کمر درد و دل درد دارم امروز دیگه چیزی نمیاد امروز 16سیکلم بود . نمیدونم چمه اما امیدوارم حامله باشم . شما اقدامی هستین؟

عزیزم منم پریودم در حد 7 روز  لکه بینی و ترشحات تیره بود دمروخونریزی نکردم . از روز 12سیکم تا د ...

نه بصورت جدی.اما این ماه روز بعد پریود نزدیکی با جلوگیری طبیعی داشتم البته با عرض معذرت.از دو روز بعدش اینطوری شدم.دردکمر و.. بیشتر اذیتم میکنه