2821
2789
عنوان

چقدر دلم میشکنه وقتی کسی آدمو

251 بازدید | 17 پست

مسخره میکنه اونم به خاطر چیزایی که دست خود آدم نیست مثلا محل زندگی یا خانواده😔

همیشه سعی کردم کسی رو به خاطر هیچیش مسخره نکنم ولی بعضیا از اینکه یه نفر تو روستا زندگی میکنه یا پدرش اعتیاد دارن یا فقر یا هرچی مسخره اش میکنن

من تونستم خودمو به یه جایی برسونم ولی خانوادم و محل زندگیم دست خودم نیست حتی فامیلیم یه پسوندی داشت به خاطر اون مسخره ام میکردند رفتم برش داشتم

واسه همین میترسم ازدواج کنم دلم نمیخواد توسط خانواده شوهر تحقیر شم...

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد ادمای بیشعورو تحویل میگیری مسخره میکنن شمام مسخرشون کن تمام

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
هر کی مسخرت کرد توام مسخرش کن

اصلا از این کار خوشم نمیاد

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت از آموزشها.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

متنغرم از مسخره گرها من بچه بودم ب خاطر دماغم همه مسخرم میکردن درسم خیلی خوب بود ولی همیشه سرکوفت میزدم به خودم برای همین نتونستم ادم با اعتماد ب نفسی بار بیام و خیلی ساده و بی شیله پیله م

متنغرم از مسخره گرها من بچه بودم ب خاطر دماغم همه مسخرم میکردن درسم خیلی خوب بود ولی همیشه سرکوفت می ...

منم متنفرم از این کارا

2825
2823
2791
2779
2792