2777
2789

خانوما بیاین از خاطرات خنده دار دانشگاهتون بگید از روز اول دانشگاه سوتیاتون و..

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار استادم داشت نمره میذاشت 

گفت خانومه؟؟ (منظورش این بود اسمت چیه)

گفتم خانومه فلان (فامیلیم رو گفتم )

بعد گفت خودت به خودت میگی خانوم  ابروم رفت نمیدونم چرا اون حرفو زدم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

وااای نگو من که پشت کنکوریم فک کنم باید دانشگاهو تو خواب ببینم ....دعا کنید من امسال برم دانشگاه انقدرم هولم کلی سوتی میدم قطعا بعدش همشو میام تعریف میکنم

شازده کوچولو گفت:آدما کجان؟توی بیابون آدم خیلی احساس تنهایی میکنه                                              مار گفت:کنار آدمام آدم احساس تنهایی میکنه
یه بار استادم داشت نمره میذاشت  گفت خانومه؟؟ (منظورش این بود اسمت چیه) گفتم خانومه فلان (فامی ...

من توی دوران راهنمایی موقع معرفی میگفتم خانوم فلانی هستم یعنی خدای اعتماد به نفس بودم😐🤣

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
یه بار استادم داشت نمره میذاشت  گفت خانومه؟؟ (منظورش این بود اسمت چیه) گفتم خانومه فلان (فامی ...

🤭🤭 وای منم دو سه بار دفتر دبیرستان اینجوری سوتی دادم..

مینا خانومم۰🤭🤭😭

خدایا ! اینجا و این جوری زندگی کردن ⏳تو سلیقه من نیست 😒یه فکری بکن ....!!!

عاغا من ترم یک زبان عمومی داشتیم بچه ها گفتن نریم

قرار شد من برم ببینم کسی نرفته باشه سر کلاس

که دیدم بلههه کلاس پره پر😎

رفتم نشستم ردیف اول

ب رفیقمم پیام دادم ک بیا همه اومدن

یهو دیدم همه چپ نگاه میکنن

فهمیدم کلاس رو اشتباه رفتم😂😂😂

از اون روز فوبیای کلاس گرفتم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

یه پسره تو کلاس بود اسمش ناصری بود 

یه استاد شمالی داشتیم اینو خیلی بامزه صدا میکرد نشسته بودیم رو صندلی انتظار تا کلاس شروع شه با دوستام هی با لحن استاد میگفتیم ناصری میخندیدیم یهو دیدم اقای ناصری ۱ ساعته کنار ما نشسته ما نفهمیدیم 😑

هیچی دیگ هم ما اب شدیم هم پسره 😑

من توی دوران راهنمایی موقع معرفی میگفتم خانوم فلانی هستم یعنی خدای اعتماد به نفس بودم😐🤣

من حواسم نبود اخه

تو ادامه حرف اون گفتم

گفت خانومه؟؟؟؟؟؟ کش داد منم گفتم خانوم فلان خخخخخ

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

🤭🤭 وای منم دو سه بار دفتر دبیرستان اینجوری سوتی دادم.. مینا خانومم۰🤭🤭😭

خدا قسمت هیشکی نکنه

توی دانشگاه شما کسی خودش از پنجره پرت نکرد بیرون  

من و دوستم خیلی دخترای سنگینی هستیم

جوری ک همه حساب میرن ازمون و پسرا جرات تیکه انداختن ندارن

من کلا اذم اتیشی هستم,ی دفعه امتحان فیزیک دو ک سختم بود رو با صحبتهای بچه ها انداختیم برای هفته دیگه,هفتع دیگه اومد و ما سرکلاس بودیم

ی پسره زباله و چندش هم بود ک الکی میگفت من خوندم,هفته پیششم میگفت خوندم

اقا برگه هارو دادن,این استاده هم نامرد....سوالاش همه سخت و اثباتی

این پسره بهش فشار اومد گفت :استاد هفته پیش اگه میگرفتید من یادم بود,الان نه.....همه ک بیکار نیست تو خونه بشینن بخونن,ماشاغلیم

حالا کصافت ی فرمول ساده یادش نمیومد,منم دیدم داره چرت و پرت میگه..   بلند گفتم :اره جون خودت,مغزمعیوبتو گردن ما ننداز

کسی ک هفته پیش کتابو خونده باشه و ب قول خودت جوییده باشه الان یادش میاد

و تا دو س دقیقه قشنگگگگگ رنگیش کردم

اونروز کل بچه ها نفسشون حبس بود,استاد پراش ریخته بود

و ابروم رفت

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥