2777
2789
عنوان

شوهر لجباز

211 بازدید | 18 پست

سلام از وقتی بچه دار شدم شوهرم کاملا برگشته و لج باز شده میدونه من بدم میاد بره توی یه سری از جمع ها ولی میره میدونه خوشم نمیاد دوست و رفیق داشته باشه ولی داره تازه میگه میخام رفت و امد خانوادگی داشته باشیم ...من اون خانواده رو میشناسم خوب نیستن ولی شوهرم قبول نمیکنه ....از همه بدتر و غیر قابل تحمل تر برام سیگاری شدن و طرز حرف زدنشه....😥😥دیگه نمی تونم تحملشش کنم ....بنظرتون چیکار کنم به پدرش بگم ؟؟؟

معلم ادبیات 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی رو الکی تلخ نکن

یذره پایه ش باش تا اونم به حرفت گوش بده کم کم

یادت باشه هرچقدر که شما رو تصمیمت راجب بدی دوست و رفیق مصممی، اونم رو رفت و آمد مصممه

پس از راه محبت برو جلو

چند وقتی پایه باش باهاش بعد کم کم منعش کن به طور غیرمستقیم

سیگار هم متاسفانه تصمیم شخصیه تا خودش نخواد کنار نمیذاره نهایتا ازش بخواه تو خونه نکشه که به تو آسیبی نرسه 

به باباشم بگی بجز دعوا هیچ تغییری رخ نمیده

فقط شوهرت یاد میگیره بخاطر واکنش بد تو قایمکی کاراشو بکنه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

حس میکنم از وقتی بچه اتون اومده زیاد به شوهرتون توجه نمیکنی شوهرتم میخواد هر کاری کنه که جلب توجه کنه مرداااا خیلی بچه ان خیییییلی ... حسودم هستن 😂😂😂 فک کنم به بچه اشم حسودی میکنه .. اگه واقعا چن وقته بی توجه شدی یا مثل قبل از بارداریت نیستی خودتو درست کن مطمئنم شوهرتم درست میشه 😄😊

مطمنی فقط به خاطر بچه دار شدن این همه تغیییر کرده؟!!!!!!!!

نمیدونم از بعد بچه دارشدنم اینطوری شده جمع های بدی نیس ولی خوب من زیاد موافق نیستم 

معلم ادبیات 
نمیدونم از بعد بچه دارشدنم اینطوری شده جمع های بدی نیس ولی خوب من زیاد موافق نیستم 

کارای شوهرمنو بدونی روزی صدهزاربار به خاطر این کارای شوهرت شکرمیکنی

لعنت به اون شب که تو گفتی دیگه برنمیگردم لعنت به اون شب تا خود صبح گریه میکردم