2777
2789

خانوما یه نظری میخوام‌ازتون، 

تو جلسات آشنایی دو نفره،راجب چیا حرف بزنیم 

مثلا چیزایی که واسه من مهمه حق کارو طلاق و این چیزاس،و همینطور گوشی موبایل نمیخوام پنهون کاری باشه به هیچ عنوان،به نظرتون درسته راجب اینا صحبت کردن تو جلسات اول؟

فعلا حق طلاق تو جلسه ی اول آشنایی پیش نکش 

بزار یه مدت بگذره

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه بدید  چند جلسه معاشرت کنید و با اخلاق ها و خانواده ی هم  آشنا بشید

بعدا  لاب لای صحبت هاتون  نظرشونو  درباره  این موضوعات بپرسید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
گوشی موبایل برای چیییی؟؟

منظور ایکه پنهون کاریو من رمز موبایل نمیدمو اینا نباشه.چون من خودم اینجوری نیستم بدم میاد اگه کسی بگه رمز نمیدم گوشی یه چیز شخصی بینمون فلان.یه دکتر روانشناسی میگفت وقتی ازدواج میکنید این حرفا نباید باشه.واس همون جای سواله برام

اجازه بدید  چند جلسه معاشرت کنید و با اخلاق ها و خانواده ی هم  آشنا بشید بعدا  لاب ل ...

میدونید چیه،میخوام سر این قضیه سر سخت باشم،الان وا بدم‌دیگه میان رو سر من،میخوام متوجه بشه که برام واقعا مهمه

میدونید چیه،میخوام سر این قضیه سر سخت باشم،الان وا بدم‌دیگه میان رو سر من،میخوام متوجه بشه که برام و ...

تو جلسه اول 

بدون هیچ شناختی  از هم  و از خانواده های هم 

بی مقدمه  ، این موضوعات  مطرح شه  ،  آدمها  جا  می خورن  و حق هم دارن

هر چیزی ،  باید ب موقع  و جای خودش  مطرح شه  تا  تاثیر خودشو بذاره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تو جلسه اول  بدون هیچ شناختی  از هم  و از خانواده های هم  بی مقدمه  ، این ...

مرسی از نظرتون😊🙏🏻سعی میکنم کنترل بیشتری داشته باشم که به قول شما سر زمان مناسب پیش بیاد که بگم