2777
2789
عنوان

نگرانم مادرها

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 35 پست
اره مال منم دد ، اه ، ای ، او میکنه

مال منم همینه . ولی دخترم خیای خیلی خیلی زود حرف زو. برادر زاده هام توی یروز دنیا اومدن دوسالو ۴ ماهشونه یکی شعر میخونه یکی تازه بابا و جیجه و آجی میگه . مهم نی یاد میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش منم دخترم 14ماهو 10روزشه 4تا دندون داره حرفم در حد نانا یعنی ناز ناز.بابا ماما.ددهه. ...

خداحفظش کنه 

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     

بابچتون زیادحرف بزنین تایادبگیره  باهاش بازی کلمات بکنین 

سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !

پسر من دوساله نیمه است تازه دو سه ماهی هست کلمات زیادی میگه وهنوز جمله کامل نمیگه

تا دوسالگی هم حرف نمیزد در حد آب و بابا یا دردر 

همه میگفتن چرا حرف نمیزنه ولی من نگران نبودم و از سلامت گوشاش مطمئن بودم و میدونستم بالاخره به حرف میاد  

بچه ها باهم متفاوتن عزیزم

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
کسی بوده که بچشون دیر دندون دراره؟دختر من همسن دختر استارتره ولی 4تا داره،طبیعیه به نظرتون؟

دختر من اولین دندونش ۱۳ ماهگی در اومد 

الان دو سال و ۶ ماهشه همه تکمیل شده

هر وقت تایپک میزنم معنی اسم دخترمو میپرسن محیصا یعنی برگزیده. 
مثلا کی شروع کردن به حرف زدن؟

کلمه می گفتن از ۱۵ ماهگی ولی کلا دیر حرف زدنشون راه میوفته مثلا پسر اولم حرف میزد ولی واضح نبود مهد گذاشتمش موثر بود دیگه رفت کلاس اول کاملا راه افتاد الان باید بگم بچه یه کم ساکت باش