2777
2789
عنوان

نگرانم مادرها

306 بازدید | 35 پست

دخترم ۱۴ ماه و بیست روزشه

همه چی ش عالی بود یازده ماهگی مستقل بدون کمک راه رفت، ۶ ماهگی دندون در اورد الان ده تا دندون داره 

اما حرف نمیزنه فقط میگه نه ، ب ب ، نم نم واسه غذا میگه

بابا ماما آب نمیگه گرچه یه مدت آب میگفت دیگه نمیگه 

میترسم حرف نزنه

کسی راهکاری داره بچه م حرف بیاد؟

البته بچه دومم هست بچه اولم زود حرف زد توی این سن خلی چیزها میگفت تو دفترش نگاه کردم فقط ۱۴ ماهگی تازه به شروع راه رفتن کرد دندون ۶ ماهگی در آورد.

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     

بچه ها  رو نمیشه با هم مقایسه کرد 

هر کدوم   ب موقع خودشون  می شینن ، راه میوفتن  و حرف میزنن

مطمئن باشید  یه روزی می رسه ک  دلتون برای ۲ دقیقه سکوت تنگ میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من الان بیست و یک ماهشه دیر حرف افتاد الانم همه چیز رو بگی بگو میگه به من میگه مامان دون😂😂 دختر شماهم راه میوفته دیگه نگران نباش 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
عادیه ، ۱۴ هم خیلی زوده که برای حرف نزدنش نگران بشی.

آخه ماما بابا نمیگه

اما آقا همون نوزادی گفت

مطمین باشم گلم حرف میاد تو اینترنت خوندم ۱۸ ماهگی باید ۲۰ کلمه بگه

عزیزم نگران نباش مگه میشه حرف نزنه هنوز زوده  من خودم‌کلا بچه هام دیر حرف زدن ولی تا ۵ و۶ سالگی کاملا راه میوفتن ژنتیک هر بچه ای فرق داره اصلا نگران نباش بعد الانم خیلی زوده برای نگرانی 

پسر منم ۱۵ ماهشه اصلا حرف نمیزنه ولی میدونم لال نیس چون میخواد حرف بزنه ولی نمیتونه😂

اره مال منم دد ، اه ، ای ، او میکنه

پسر منم هر چی بهش بگم متوجه میشه.هر کاری ازش بخوام انجام میده.ده ماهگی راه رفت .الان یک سال و ده ماه ...

خیالم راحت شد 

دخترمنم همه چی میفهمه هرکاری یگم میکنه