2777
2789
عنوان

مادراااا خواهش میکنم بیاین

113 بازدید | 15 پست

دخترم سه ساله شه از صب که از خواب بیدار شد پشت زانوش درد میکنه وقتی میخاد بلند شه بایسته خوب نمی تونه پاش دولا میشه 

کسی هست بچه اش اینطوری بشه اینترنت سرچ کردم نوشته بود بخاطر اینکه در حال رشد هستن پیش میاد عصر میخام ببرمش دکتر ولی خیلی دلشوره دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله چیزی نیست ببرش حتما دکتر🎈😊

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

سلام دوست عزیز پسرخودم دوبارتاحالا اینطوری شده با روغن ماساژ بده پاش رو کم کم خوب میشه پسر همسایه هم اینطوری شده بود مادرش مثل ابر بهار اشک می‌ریخت به حرفم گوش نمی‌داد بردش دکتر، دکترگفته مشکلی نداره اونم بارون ماساژش داد خوب شد نگران نباش

شاید بد خوابیده پاشو بد گزاشته  یه کیسه آب گرم براش بزار یکم مالشش بده با روغن زیتون

مالش دادم ولی میترسه نمیزاره کیسه آبگرم بزارم وقتی راه میره مشکلی نداره فقط وقتی میخاد بایسته یه کم پاش دولا میشه می ایسته وقتی هم ماساژ میدم پاشو خم راست میکنم احساس درد نمیکنه چیزی نمیگه

دوست عزیز من۲۰سالمه بچگی تاجایی که یادم می اومدپاهام دردمیکرد😂

مامانمم ازاین پمادفلفل قدیمی ها میزد و میبست 

بازالان خوبه ویتامین اینا هست نترس چیزی نیست

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
مالش دادم ولی میترسه نمیزاره کیسه آبگرم بزارم وقتی راه میره مشکلی نداره فقط وقتی میخاد بایسته یه کم ...

اها چی بگم عزیزم 

احتمالا ویتامین دی ایی چیزی کمه قرص میده بهش خوب میشه 

خدایا شکرت 🙏🏻
سلام دوست عزیز پسرخودم دوبارتاحالا اینطوری شده با روغن ماساژ بده پاش رو کم کم خوب میشه پسر همسایه هم ...

خیلی میترسم آخه دوماه پیش لوزه هاش ورم کرد آمپول دگزا زدن میترسم اثرات همون باشه مشکلی برای پاش پیش بیاد 

سلام دوست عزیز پسرخودم دوبارتاحالا اینطوری شده با روغن ماساژ بده پاش رو کم کم خوب میشه پسر همسایه هم ...

دوست عزیز با چه روغنی ماساژ دادین فقط روغن نارگیل داشتم ماساژ دادم