2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

44 بازدید | 7 پست

یخچالم قسمت فریزرش بستنی هارو یخ‌نمیزنه

گوشت ومرغ وسبزیجات حتی اب میذارمم یخ میزنه ولی بستنی ها وامیره

حتی دو هفته است نوشمک گذاشتم یخ بزنه یخمک شه ولی یخ نمیزنه

نمیدونین مشکل از چیه؟؟

درضمن دوهفته است قسمت سقف فریزرش برفک زده از برق بکشم اب میشه؟؟؟

گوشتا یخش وا نمیشه؟

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفترچه یخچالت رو پیدا کن، زنگ بزن به نمایندگیش نهایت میان برات تنظیماتش رو درست میکنند

مرسی

از برق بکشم برفکاش اب میشه؟

مرسی از برق بکشم برفکاش اب میشه؟

برفکاش با این روش آب میشه

اما زنگ بزن نمایندگی ببین بهت چی میگه

چند سال قبل برای من یخ میزد زیاد ، کشوی آخرم که کفش میچسبید به فریزر، زنگ زدم نمایندگی اومد درست کرد، الان ۴ ساله اونطوری نشده

این اکانت حذف شده است
برفکاش با این روش آب میشه اما زنگ بزن نمایندگی ببین بهت چی میگه چند سال قبل برای من یخ میزد زیاد ، ...

ممنون واقعا دستتون درد نکنه❤

عزیزم اون مبحث تعطیل شد..نه بچه من نیست وقتی میگم بچه نجسش حق دارم پسر۱۲ ساله پرو پرو میره پسرهمسایه رامیاره براش س ا ک بزنن.اگه ازدواج دومم و ترس آبرو پیش فک وفامیلم نبود میرفتپدر و پسر نجسن.اگه تاپیکام بخونی متوجه میشی لطفا اگر خوندی کامنت بزار نظر بده بیزحمت

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم اون مبحث تعطیل شد..نه بچه من نیست وقتی میگم بچه نجسش حق دارم پسر۱۲ ساله پرو پرو میره پسرهمسایه ...

جدی میگی؟

وااااای😐😐😐😐😐😐😐😐

ابرو رو بیخیال شو توروخدا طلاق بگیر

ایی پسره چندش🤢🤢