2777
2789
عنوان

سلام با اینا چی درست کنم

300 بازدید | 18 پست

خانما تو خونه قارچ پنیر پیتزا سوسیس سس سفید دارم با اینا چه چیزه حاضری درست کنم پریودم کمرم درد میکنه حوصله آشپزی ندارم بچه هامم گشنسونه یه چیزه ساده حاضری بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوسیس و قارچ رو تو تابه تفت بده اگه کره داری با کره اگه نداری با روغن بعد پنیر پیتزارو بریز توش زیرش رو کم کن بذار پنیرت آب بشه بده با نون بخورن 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

قارچ و سوسیس سرخ کن روش پنیر بریز بزار فر اگه داری آویشن هم بزن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قارچ و سرخ کن به سوسیس ه دوست داشتی روش پنیر پیتزا بریز آگه دوست نداشتم هم نریز. میتونی یه تخم مرغ هم بهش بزنی یا کلا املت قارچ درست کنی با گوجه و تخم مرغ و سوسیس 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یا لواش رو مربع مربع ببر مواد تفت داده رو بریز لای تکه های لواشت یه کم پنیر هم بریز بعد بپیچ تو روغن سرخ کن بشه سمبوسه

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

من نون ساندويچى رو با سير رنده شده و كره تفت ميدم

بعد ميريزم كف ظرف مخصوص فر 

روشم سوسيس يا مرغ و فلفل دلمه و قارچ ميريزم در اخرم پنير و ميزارم فر

بعضى وقتام بجا نون سيب زمينى سرخ كرده يا خلال چيپس 

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

رو هر نونی دوست داری سوسیس ها رو بریز با قارچ ها روشن پنیر پیتزا بذار تو فر 

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^