2777
2789
عنوان

ختم سوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 172 پست
منم شرکت میکنم😪😪با این که خیلی ناامیدنم لطفا شروع شد به من خبر بدید

عزیزم  امیدمهم ترین چیزع     امیدداشته باشی حله    ایشالا که حاجتت بگیری

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  امیدمهم ترین چیزع     امیدداشته باشی حله    ایشالا که حاج ...

منم هستم دعا کنید تااخر تابستون نامزد کنم 

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
کی شروع میشه عزیزم؟

گلم ایشالا از اول ماه رمضون اگه موافق باشید به امید خدا شروع میکنیم 

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

منم هستم خدایا ینی میشه تا اخر تابستون نامزد کنم 

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

[QUOTE=131876128]منم میخونم فقط پریود باشیم هم میشه خوند دیگه؟[/QUOT

آبجی رفتم نگا کردم زده اشکال ندارع فقط نباید دستت به کلمات سوره بخوره

منم هستم خدایا ینی میشه تا اخر تابستون نامزد کنم 

ایشالا گلم  حین ختم بیای این خبرو بهمون بدی 😍

اگر دوتا چله دیگه داشته باشی نمیشه این چله رو شرکت کرد ؟

نه چون باید چله های قبلی رو به پایان برسونی     

ایشالا گلم  حین ختم بیای این خبرو بهمون بدی 😍

قربونتون برم ایشالا تک تکتونو دعا کردم محتاجم ب دعا میگن اگه ۴۰ نفر واه ینفر دعا کنن به خواستش میرسه هرروز ۴۰ نفر به نوبت برای ینفر یس بخونیم و دعاش کنیم اگر بدونین چقدر محتاج دعاهاتونم ممنونم از تامیک قشنگت عزیزم