2777
2789
اگه ورزش نمیکنی یه موقع نخوری خطرناکه.

ن عزیز این قرصا اصلا رابطی به ورزش کردن ندارن ال کارنیتن  باعث میشه بدن چربی دریافت نکنه قهوه تلخم معلومه بخاطر کافئینش باعث گردش خون بالا و تسریع در چرب سازی و رساندن مواد مغزیبه عضلات میشود ورزشکارا اینا رو واسه پیشرفت سریع ترشون مصرف میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیز این قرصا اصلا رابطی به ورزش کردن ندارن ال کارنیتن  باعث میشه بدن چربی دریافت نکنه قهوه ت ...

از آنجایی که ال-کارنیتین به سرعت در بدن انسان جذب می شود ( به خصوص فرم مایع آن ) ، زمان درست مصرف ال کارنیتین صبح زود و / یا قبل از شروع تمرینات است. توصیه می شود روزانه بین 4-2 گرم کارنتین در دو الی سه وعده مصرف کنید. اکنون می دانیم بهترین زمان مصرف ال کارنیتین 1000 چه موقعی است. ال‌ کارنیتین هنگامی که به درستی‌ مصرف شود می تواند هم باعث افزایش کیفیت و عملکرد شما در حین تمرینات شود و هم می تواند شکل فیزیکی‌ بدن شما را بهبود بخشد

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
بله اصلا حق باشماست موفق باشی😑

منکه دشمنی باشما ندارم این قرص با این دوز که شما میگین فقط ورزشکارا مجازن استفاده کنن.چون صربان قلب و انرژی رو بالا میبره و برای کسی که تحرک نداره خطرناکه.من دکتر نیستم اما اینا حرفای متخصص رژیم و تعذیه هست حتی توی نت هم میتونی سرچ کنی.کارنیتین توی بدن ساخته میشه اما ورزشکارا مقدار بیشترشو با قرص جبران میکنن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
منکه دشمنی باشما ندارم این قرص با این دوز که شما میگین فقط ورزشکارا مجازن استفاده کنن.چون صربان قلب ...

فک کنم به یه ادم بیسوادم اینارو بگی میفهمه که با یه قرص نمیشه کم کرد بلکه در کنارش باید ورزش کنی 

بعدشم چیزی و که از نت در میاری اول دربارش تحقیق کن شوهرمن ۱۹ ساله مربیه 

فک کنم به یه ادم بیسوادم اینارو بگی میفهمه که با یه قرص نمیشه کم کرد بلکه در کنارش باید ورزش کنی&nbs ...

مربی باشه دکتر که نیست.چه ربطی داره.چقدر بهت زور داره خیلی از همین مربیای تجربی الکی قرص و دارو و پودرای نیروزا توصیه میکنن و در امد زایی برای خودشون دارن.

بالا میگی ربطی به ورزش نداره الان میگی ادم بیسواد میدونه در کنارش باید ورزش کرد😂😂😂😂

خدا کنه عزیزم ممنونم 

خانومی متقاعد شدی که با تجویز هر دم بیسوادی نباید دارو مصرف کنی؟ببین یارو چقدر بهش زور داره.میگه شوهرم بدنسازه.انگار پروفسوره.الان هرکی دوروز باشگاه بره ادعای ورزشکاری میگیره.من یه تیکه از مقاله ی معتبر از گوگل گزاشتم میگه سرچ کردی.انگار باید از خودم در بیارم این واست تجربه بشه عزیزم سرخود با حرف دوتا عامی و بیسواد با سلامتیت بازی نکن