2777
2789
برات تو گوگل سرچ کردم خواهش که همین الان پاشو برو دکتر خطرناکه ولی اگه زود اقدام کنی اتفاقی نمی افته ...

واييييييييييي روش نبود خودش کامل خون بود برم اورژانس قبولم ميکنن يعني ترياژ ميکنن ميترسم برم قبول نکنن بعد چکنم وابييييييي

مدفوعش تیره رنگه آخه  منم داشتم و عمل کردم الان تو نت سرچ کردم باز مدفوع روشن برا هیموروئیده

اخرش باید بره دکتر تا تست گایاکبده ببینن منشا وعلتش چیه.

من چون خودم دلیلشو میدونستم کمتر ترسیدم هرچند به مرحله فلج روده وعمل رسیدم وبا اون کارای بالا بدون عمل خوب شدم خداروشهر هموروییدم بیرون نزده بیشتر داخلیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واييييييييييي روش نبود خودش کامل خون بود برم اورژانس قبولم ميکنن يعني ترياژ ميکنن ميترسم برم قبول نک ...

برو دکتر اگه لازم باشه معرفی میکنه اورژانس

ما که اطلاعاتی نداریم  که راهنماییت کنیم الانم گوگل کردم برات 

دکتر باید تشخیص بده خوشگلم

برو ایشالا خیره هیچ کدومم نی ولی برووووووو دکتر 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
وای نه یعنی چی خوب میشی. مامانت عین مامان بابای منن ها.😠😠😠 اگه داداشی خواهر بزرگتری داری بااون ...

والا همش ميگه چيزي نيس خواهر ندارم برادرمم کوچيکه   

واي اصلا اشتها ندارم شکمم ک درد ميکنه پشت کمرم شونه هامم درذ ميکنه 

دختر مگه بچه ای پاشو لباس بپوش بر و خودت مامانت بیاد کجا از من گفتن شوخی نگیر لطفا روده و معده درد هاشون بچه بازی نیست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
واييييييييييي روش نبود خودش کامل خون بود برم اورژانس قبولم ميکنن يعني ترياژ ميکنن ميترسم برم قبول نک ...

وایی اگه اینحوریه که میگی کامل خونی بوده خود مدفوع پاشو برو اصلا همینجوری خونریزی داخل روده ای بکنی کم کم فشارت میافته ها.

پاشو بایکی برو دکتر اره اورژانس قبولت میکنه مام ازین کییا زیاد داشتیم پامارو نشونه مامانت بده جدی بگیر

والا همش ميگه چيزي نيس خواهر ندارم برادرمم کوچيکه    

بزنگ به بابات.

بگو من دارم میرم اورژانس یادم میمونه دنبالم نیومدی.

بزنگ تاکسی بیاد دم خونه دوتا ماسکو دستکش ببپوش یکم دستکش اضافه هم ببر اونجا خواسی نمونه بگیری دست به شیلنگ دسشویی تزنی