2777
2789
نترس داری همورویید داخلی میگیری. احتمالا یبوستم داری. برنجو کوشت قرمزو نونو غذای سفتو کامل قطع کن ...

هیموروئد دل درد و روده درد نداره

فقط خونریزی داره

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس داری همورویید داخلی میگیری. احتمالا یبوستم داری. برنجو کوشت قرمزو نونو غذای سفتو کامل قطع کن ...

اصلا اينجور نميشدم زور نزدم اصلا مدفوع زياد داشتم همرا با خون نبود کلا همش خون بود خون تيره نيره واييي ميترسم

اسی کدوم شهری؟؟؟؟  اگه خون تنها بود میشد سر فرصت بری اما چون همراه یا دل درد شدید حتما برو

شيراز ديروز کلا مدفوعم خون بود از ديشب دل درذ شديد داخل شکمم دردميکنه 

هیموروئد دل درد و روده درد نداره فقط خونریزی داره

نه داره.من هم توکتابا خوندم هم خودم ترجبه خیلی وحشتناکتر از اسی کرده.خود همورویید درد نداره ولی قبلش وقتی داری میگیری بخاطر یبوست وسفت شدن روده وبعد ریزش مخاط داخلی روده درد داره.همورویید داخلی دردم داره

شيراز ديروز کلا مدفوعم خون بود از ديشب دل درذ شديد داخل شکمم دردميکنه 

اسی شوخی نگیر حتما برو اورژانس یه بیمارستان برو مال کرونا نباشه ایمنی برو دستت هم به جایی نزن ماسک بزن انشاالله چیزی نباشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اصلا اينجور نميشدم زور نزدم اصلا مدفوع زياد داشتم همرا با خون نبود کلا همش خون بود خون تيره نيره واي ...

اکه یبوست یا زور زدن نداشتی خوب الان پاشو برو دکتر.نترس بترسی بدنت منقبض بشه بدتر میشی پاشو همین الان برو دکتر.هی نفس عمیق بکش تا بهتر بشی.پاشو برو

اسی شوخی نگیر حتما برو اورژانس یه بیمارستان برو مال کرونا نباشه ایمنی برو دستت هم به جایی نزن ماسک ب ...

واي اصلا اشتها ندارم شکمم ک درد ميکنه پشت کمرم شونه هامم درذ ميکنه 

اکه یبوست یا زور زدن نداشتی خوب الان پاشو برو دکتر.نترس بترسی بدنت منقبض بشه بدتر میشی پاشو همین الا ...

کسي منو نميبره دکتر مامانم ميگ چيزي نيست خوب ميشي اخه چرا  

واي چمه اخه 

برات تو گوگل سرچ کردم خواهش که همین الان پاشو برو دکتر خطرناکه ولی اگه زود اقدام کنی اتفاقی نمی افته گفتی مدفوعت تیره بود دیگه بخون 

معمولا افرادی که دارای مدفوع سیاه رنگ ویا قیری شکل می باشند مبتلا به زخم معده ویا خون ریزی های دیگر در بخش بالایی دستگاه گوارش می باشند
اما کسانی که به روی مدفوع خون به رنگ قرمز روشن میبینند یا مدفوع آنها خرمایی رنگ است معمولا نشان دهنده وجود بیماریهایی مثل شقاق بواسیر یا دیورتیکولی در بخش پائینی دستگاه گوارش میباشند

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
کسي منو نميبره دکتر مامانم ميگ چيزي نيست خوب ميشي اخه چرا    

وای نه یعنی چی خوب میشی.

مامانت عین مامان بابای منن ها.😠😠😠

اگه داداشی خواهر بزرگتری داری بااون برو.

خوب بگو درد داره.

برو فعلا اونکارارو انجام بده که گفتم اگه تاعصری خوب نشدی حتما برودکتر.

به مامانتم بگو اگه من حالم بد شد یاهرجی تقصیر توعه.

زیادم راه نرو.

ولی اخرش باید دکترو بری

نه داره.من هم توکتابا خوندم هم خودم ترجبه خیلی وحشتناکتر از اسی کرده.خود همورویید درد نداره ولی قبلش ...

مدفوعش تیره رنگه آخه 

منم داشتم و عمل کردم

الان تو نت سرچ کردم باز مدفوع روشن برا هیموروئیده

برات تو گوگل سرچ کردم خواهش که همین الان پاشو برو دکتر خطرناکه ولی اگه زود اقدام کنی اتفاقی نمی افته ...

واييييييييييي روش نبود خودش کامل خون بود برم اورژانس قبولم ميکنن يعني ترياژ ميکنن ميترسم برم قبول نکنن بعد چکنم