2777
2789
اگه تاپیک عکس بوده عزیزم این مدت یه عده ای عکسای بچه هارو برداشتن وتوی سایتا و پیجای خانمای فا حشه پ ...

یه نفر این اتفاق براش افتاده که معلوم نیست اصلا عکسه خودش بود یا دروغ میگفت چخبره میگید چندنفر و... معلوم نیست چرا پخش شده عکسش اه

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر این اتفاق براش افتاده که معلوم نیست اصلا عکسه خودش بود یا دروغ میگفت چخبره میگید چندنفر و... ...

عزیزم من که چیز بدی نگفتم

فقط توی تاپیکای بچه ها دیدم که هی گفتن عکس نذارید به این دلیل منم خواستم بهتون اطلاع بدم

اگه فکرمیکنی من حرف بدی زدم عذرمیخوام عزیزم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
یه نفر این اتفاق براش افتاده که معلوم نیست اصلا عکسه خودش بود یا دروغ میگفت چخبره میگید چندنفر و... ...

امضات توحلقمممم😶😑🤣😂😂🤣

الان دیگه وقتشه که نذاریم مامان بابامون از خونه برن بیرون و در جواب اینکه می‌گن ما موارد بهداشتی رو رعایت می‌کنیم و حواسمون هست بهشون بگیم: می‌دونم، من به تو! اعتماد دارم، به جامعه اعتماد ندارم😂. دکتر ازم پرسید رفتار پرخطر نداشتی؟ خجالت کشیدم گفتم مجردم😥گفت منظورم اینه نماز جماعت ه‍یئت حرم از اینجور جاها نرفتی؟چقدر معنای کلمات عوض شده بعداز کرونا😐💣.همین یه مورد که نوح تونسته حیوونارو قانع کنه سوار کشتیش شن ولی پسرشو نه، نشون میده بشر چقد زبون نفهمه😐.ماه رمضون امسال خدا تستائیل رو می‌زاره دم در خونه‌اش که از مهموناش تست کرونا بگیره بعد راهشون بده.میبینم که ژلای صورتتون رو نمیتونید ترمیم کنید دارید کج و کوله میشید😂😈😱وضعیت اینجوریه که اگه کرونا نگیریم و بمیریم پس فردا که ازدواج کردیم مادر شوهرامون خواستن بهمون سر کوفت بزنن میگن تو رو کرونا هم نگرفت بعد پسر احمق من گرفت😐خوشحالم که قرنطینه شد، ما که از اولش بپوش بریم نداشتیم، دیگه حالا بپوش بریمای شمام نمیان دنبالتون😍😅🙈‏جشن تعیین جنسیت میگیرید واسه بچه هاتون؟دمتون گرم من بدنیا اومدم پرستار  گفته همراه این بچه کیه بابام دویده جلو بعد که منو دیده خیلی زشتم گفته ببخشیدآپاندیس خانمم و چرا در آوردید؟ ما لازم نداریم بندازیدش دور 😐

عزیزم من که چیز بدی نگفتم فقط توی تاپیکای بچه ها دیدم که هی گفتن عکس نذارید به این دلیل منم خواستم ...

ن عزیزم خیلی ممنونم ک گفتی چرا ناراحت بشیم مرسی خانومی از لطفت

عزیزم من که چیز بدی نگفتم فقط توی تاپیکای بچه ها دیدم که هی گفتن عکس نذارید به این دلیل منم خواستم ...

ایرادی نداره خانومی دستت درد نکنه ک اطلاع رسانی کردی۰😊😘حرفی نزدی ک عذر خواهی لازم باشه😚

آخه من توی تاپیک اون خانوم که عکسش گفتن توی ... رفته بودم، اون خانوم اصلا معلوم نبود راست میگفت یا دروغ بعدم یه دقیقه ای که کسی عکس برنمیداره شماره زیرش بزاره و پخش کنه، ممکنه یه نفر باهاش کینه شخصی داشته و قبلا اینکارو.کرده و نمیدونسته، این دقیقا عینه یک کلاغ چهل کلاغه چون گفتید چندتا بچه ها اینجوری شدن که اینطوری نیست

من خصومت شخصی که باهاتون ندارم اما هر حرفیم باور نکنید مرسی😊

اگر فکر کردید خیلی بد حرف زدم ببخشید چون عصبی شدم واقعا

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
ن عزیزم خیلی ممنونم ک گفتی چرا ناراحت بشیم مرسی خانومی از لطفت

خواهش میکنم عزیزم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
ایرادی نداره خانومی دستت درد نکنه ک اطلاع رسانی کردی۰😊😘حرفی نزدی ک عذر خواهی لازم باشه😚

خواهش میکنم عزیزم

😘😘

آخه من توی تاپیک اون خانوم که عکسش گفتن توی ... رفته بودم، اون خانوم اصلا معلوم نبود راست میگفت یا د ...

نه عزیزم خواهش میکنم شما درست میگی  بیشتر حرف دهن به دهن گشته کم وزیاد شده ازش😘

نه عزیزم خواهش میکنم شما درست میگی  بیشتر حرف دهن به دهن گشته کم وزیاد شده ازش😘

من برام مهم نیست اصلا عکس گذاشتن یا نذاشتن و به نظرم توی یه سایت عمومی عکس گذاشتن اشتباهه اما اینکه بگن عکسه پخش شده توی سایتای بد و..  لجم میگیره به قولتون اگر چند نفر بودن که عکساشون پخش میشد بله میشد قبول کرد اما نه با یک نفر، ببخشید باز ریپتون کردم🙈

ن عزیزم توهم داری کاری میکنی و ما آروم باشیم و نترسیم... 

کامنتمو بخون👆