2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون تو نوزادی اروم بودن ؟

401 بازدید | 11 پست

دوران بارداری خودتون چطوری بود حالاتتون اصلا استرس نداشتید؟ من خیلی سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی از وقتی این مریضی و ویروس اومده استرس می‌گیرم دست خودمم نیس . همش نگران بچمم . 

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

من بعد دوبار سقط خیلی سخت باردار شدم...خیلی هم مراقبت کردم...کلی هم ناراحتی کردم..شوهرمم خیلی اذیتم کرد با کارها و حرفاش...

اما ماشاءالله پسرم خیلییی آروم بود ..فکر کنم چون خیلیی باهاش حرف میزدم وقتی تو دلم بود..حتی با گریه هم باهاش حرف میزدم..خیلی مهربونه پسرم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی پسرم اروم بود به حدی که برا اروم بودنش بردمش دکتر ...گفت خوب میشه ...به خدا ناز بود خیلی خوب بود ...تو حاملگیم خیلی ارامش داشتم قران میخوندم کتاب ریحانه بهشتی را داشتم همه مواردش را ماه به ماه اجرا میکردم 

من بعد دوبار سقط خیلی سخت باردار شدم...خیلی هم مراقبت کردم...کلی هم ناراحتی کردم..شوهرمم خیلی اذیتم ...

ببخشید علت سقطتون چی بود

برای بارداریتون ازمایش خاصی دادین؟

میشه برای حاجتهای دلم یه صلوات بفرستید💕💕              💞 اللهم صل علی محمد وآل محمد💞
ببخشید علت سقطتون چی بود برای بارداریتون ازمایش خاصی دادین؟

غلظت خون داشتم و نمیدونستم..باعث لکه بینی و سقط میشد..دکترم رو عوض کردم با یه آزمایش خون ساده فهمید..فقط باید تا آخر بارداریم آسپرین میخوردم!

[QUOTE=131788911]غلظت خون داشتم و نمیدونستم..باعث لکه بینی و سقط میشد..دکترم رو عوض کردم با یه آزمایش خون ساده فهمید. ...[/QUOTEازمایش چی براتون نوشتن؟اسمشو یادتونه؟

میشه برای حاجتهای دلم یه صلوات بفرستید💕💕              💞 اللهم صل علی محمد وآل محمد💞
[QUOTE=131788911]غلظت خون داشتم و نمیدونستم..باعث لکه بینی و سقط میشد..دکترم رو عوض کردم با یه آزمای ...

بیشتر سلول‌های خون را گلبول‌های قرمز تشکیل می‌دهند. آن‌ها اکسیژن را به تمامی بدن می‌رسانند. لذا حجم اصلی آن‌ها را هموگلوبین (پروتئین حمل کننده اکسیژن) تشکیل می‌دهد. تعداد گلبول‌های قرمز خون بر اساس سن و جنس افراد متفاوت است. آقایان گلبول‌های قرمز بیشتری از خانم‌ها دارند و نوزادان تازه متولد شده اغلب گلبول قرمز بیشتری از بزرگسالان دارند.

افزایش تعداد گلبول‌های قرمز خون و در نتیجه ایجاد غلظت خون باعث می‌شود جریان خون به سمت اندام‌های بدن کاهش یابد و گاهی لخته‌های خون تشکیل می‌شوند.

بسیاری از افراد هنگام خون دادن، خون روشن را دلیل بر رقت آن و خون تیره را دلیل بر غلظت آن می دانند‌، در حالی که این تصور کاملا اشتباه است‌، زیرا نمی‌توان غلظت خون را از راه چشم غیر مسلح تشخیص داد.

هیچ‌گاه تیره بودن خون دلیل بر غلظت آن نیست، چون خونی که از فرد گرفته می‌شود از ورید است و خون وریدی به دلیل کمبود اکسیژن اغلب تیره است .

با انجام آزمایش خون (CBC)  و سنجش میزان هموگلوبین، پزشک می‌تواند به عارضه غلظت خون پی‌ببرد

منم متاسفانه دوبار سقط داشتم.الان میخام دوباره اقدام کنم ولی دو دلم.میترسم دوباره همون مشکلات پیش بیاد