2777
2789

انشالا منم بمیرم راحت بشم امین 

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲

منم 22

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

منم دقیقا مث خودت بودم

افسردگیه

هنوزم میزنه ب سرم دلم میخاد برم شوینده هایی مثل جوهر نمک و اینا بخورم بمیرم

خوب میشی... انشالله

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منم 22

بخاطر قرینته نیس از ته دل گفتم

۲۲

اسی انشالله به حق مولود امشب تمام مشکلات حل بشه..با قدمهای نوزادات روزهای زندگیت یکی پشت سرهم خوش وشاد بگذره...خداروشکر کن..چند ماهته؟؟

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
اسی انشالله به حق مولود امشب تمام مشکلات حل بشه..با قدمهای نوزادات روزهای زندگیت یکی پشت سرهم خوش وش ...

ریا نشه تقریبا نزدیک ۴ ماه

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
ریا نشه تقریبا نزدیک ۴ ماه

بدنم لرزید با این دعات...تاپیکاتو خوندم عزیزم...ولی همه مشکل دارن. الان قمی یا رفته خونه پدرشوهرت؟؟

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
بدنم لرزید با این دعات...تاپیکاتو خوندم عزیزم...ولی همه مشکل دارن. الان قمی یا رفته خونه پدرشوهرت؟؟

نه من سرحرفم وایسادم که نرم خونه پدرشوهر . قرار شد خودش خونه بگیره . 

نه من سرحرفم وایسادم که نرم خونه پدرشوهر . قرار شد خودش خونه بگیره . 

خوب کاری کردی ...پس صبور باش بد به دلت راه نده...الان تو دلت یه آدم داره رشد میکنه..بخدا منم سیرم. فقط به خاطر بچه کوچیکم دوست ندارم بمیرم..وگرنه خیلی از این دنیا سیرم،،،خسته شدم ...از این بهبعد بچت تکون میخوره..شیرینی های زندگی رو میبینی.بخدا یکی میخواد به دل من مرحم بزاره..ولی از این دعاها نکن...واسه منم دعا کن

خوب کاری کردی ...پس صبور باش بد به دلت راه نده...الان تو دلت یه آدم داره رشد میکنه..بخدا منم سیرم. ف ...

باشه عزیزم . فقط بگو چه شیرینی هایی؟