2777
2789

منو همسرم شاغلیم و یه خونه ب اسم هردومون خریدیم حالا میخایم یه چیز دیگه بخریم اما همسرم بهم گف دوست ندارم مادیات و ب اسم زدن برات مهم باشه من کاهاتو و اینکه پا به پام میای رو جوابشو میدم بدون اینکه خودت بدونی یهو سورپرایزرت میکنم و ازین حرفا و این اعتمادت بمن خیلی برام قشنگ و مهمه نمیخام روحیت خراب مادیات بشه  و من خودم برات جبران میکنم مطمئن باش.فقط ازین مدل اسم زدنها که زن خودش بگه خوشم نمیاد و حس بدی میکنم.حالا من فکرم درگیره اخه دوس داشتم ب اسم هر دومون باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ مشکلی باهاش نداری و باهم خوبید ب نظر منم کار مسخره ایه هرچی دارید مال همه دیگه منم تا حالا ب شوهرم نگفتم ی چوب کبریت ی نامم کنه خودش همه جا گفته خونه بگیرم ب نام زنم میگیرم ب نظرم نگی بهتره

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
اگ مشکلی باهاش نداری و باهم خوبید ب نظر منم کار مسخره ایه هرچی دارید مال همه دیگه منم تا حالا ب شوهر ...

البته من شاغل نیستم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
بله شاغلیم.وام ب اسم دو نفرمون بود در واقع

پس منطقی به همسرت بگو من شاغلم دوست دارم پول سرمایه بشه برا آینده جفتمون اینطوری انگیزه آدم بیشتر میشه و اینکه من نگفتم کامل به اسم من چون برای زحمات شما هم ارزش قائلم

بگو اصلا نیازی نبود من بگم خودت باید حرفشو میزدی و عمل میکردی 

عجب بابا مرد ها چ زرنگ شدن 

اصلا قبول نکن...مگه شمام پا به پاشون کار نمی کنید پس حقتونه که حداقل دونگی بنامتون باشه حتی اگه باهم مشکلی ندارین بازم آدم از آینده خبر نداره که چی میشه...بعدم معلومه ایشون خیلی زرنگ تشریف دارن که میگن شما بنامت نزن من برات جبران میکنم...خوب همین الان بهترین موقعست که جبران کنه

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...