2777
2789
عنوان

بدجووووور فکرمو مشغول کرده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست
ب همسرت بگو وقتی جفتمون تلاش داریم میکنیم و مایه میذاریم برای زندگی دیگه جبران مادی هم بعدها! معنی ن ...

بهش بر میخوره اینجوری گفتم بهش!گف روحیت با این چیزا خراب نکن و دوس دارم لطیف باشی نه اینکه مادیات دنبال کنی مث مردا.منم هر چی دارم واس تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بر میخوره اینجوری گفتم بهش!گف روحیت با این چیزا خراب نکن و دوس دارم لطیف باشی نه اینکه مادیات دن ...

کم نیار و محترمانه بگو الان که عین ی مرد دارم کار میکنم دوست دارم حاصلشو ببینیم کنار تو !!!...ربطی به خراب شدن روحیه نداره...

جدا؟چرا😣😣

خودم فریب خورده ام، چقدر جون کندم تو این زندگی، الان هیچی ندارم رابطه ام با همسرم خوب هست خدارا شکر، وضع مالی ایشون هم خوب هست، ولی کاش یکی یه جا به من میگفت برای شوهر طلا نفروش، کاش یکی میگفت پس انداز جدا داشته باش، الان با این که نیاز مالی نداره ولی همه اش چشم به مال من داره، یه دور همه پس اندازم رو هم گرفت که ملکی که به نامش هست رو نصف به من بده، پول لازم بود گفتم نمیدم میخوام زمین بخرم گفت من واحدم رو به تو میدم من و تو نداریم که یه عالم حرف خوب، آخرشم هیچی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

کم نیار و محترمانه بگو الان که عین ی مرد دارم کار میکنم دوست دارم حاصلشو ببینیم کنار تو !!!...ربطی ب ...

یبار اینجوری گفتم یه گارد بدی گرف که چرا اینجوریم و اعتماد نداریو منو دوست نداری و..درست نیس زن انقد بفکر مادیات باشه و ازین حرفا

یبار اینجوری گفتم یه گارد بدی گرف که چرا اینجوریم و اعتماد نداریو منو دوست نداری و..درست نیس زن انقد ...

نمی‌دونم چی بگم نمی‌خوام بدبینت کنم ولی باید بی اوقات تلخی پیش ببری قضیه

خونه ای که سلامتی خریدین ب اسم شما نیست اصلا ؟

یبار اینجوری گفتم یه گارد بدی گرف که چرا اینجوریم و اعتماد نداریو منو دوست نداری و..درست نیس زن انقد ...

اینقدر میگن زن نباید فکر مادیات باشه پس چطور با کار کردنتون و مادیات در اوردنتون مخالفت نمیکنن؟ 

نمیتونم هضم کنم این دوگانگی رو