منو همسرم شاغلیم و یه خونه ب اسم هردومون خریدیم حالا میخایم یه چیز دیگه بخریم اما همسرم بهم گف دوست ندارم مادیات و ب اسم زدن برات مهم باشه من کاهاتو و اینکه پا به پام میای رو جوابشو میدم بدون اینکه خودت بدونی یهو سورپرایزرت میکنم و ازین حرفا و این اعتمادت بمن خیلی برام قشنگ و مهمه نمیخام روحیت خراب مادیات بشه و من خودم برات جبران میکنم مطمئن باش.فقط ازین مدل اسم زدنها که زن خودش بگه خوشم نمیاد و حس بدی میکنم.حالا من فکرم درگیره اخه دوس داشتم ب اسم هر دومون باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم فریب خورده ام، چقدر جون کندم تو این زندگی، الان هیچی ندارم رابطه ام با همسرم خوب هست خدارا شکر، وضع مالی ایشون هم خوب هست، ولی کاش یکی یه جا به من میگفت برای شوهر طلا نفروش، کاش یکی میگفت پس انداز جدا داشته باش، الان با این که نیاز مالی نداره ولی همه اش چشم به مال من داره، یه دور همه پس اندازم رو هم گرفت که ملکی که به نامش هست رو نصف به من بده، پول لازم بود گفتم نمیدم میخوام زمین بخرم گفت من واحدم رو به تو میدم من و تو نداریم که یه عالم حرف خوب، آخرشم هیچی