2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا پاشو جلو آینه خودتم بوس کن 😚😁❤️اقاااا خودمونو دوست داشته باشیییم یکم محبت کنیم بهش

من فردا تولدمه گفتم فردا یه دوساعت بیشتر خواب به خودم هدیه بدم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چطور کارت بگیرم منم؟ چ کار قشنگی

سایت اهدا عضو میرید ثبت نام میکنید 

یه کارت بههتون میده اونو نگه دارید

کارت نمیاد دیگه مثل قدیم همون عکسش کافیه میتونی اکسن رنگی هم بگیری ازش

http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
خیلی کار خوبیه که به خودمون بها بدیم و هر از گاهی هم یه کادو

اره خیلی خوبه واسه روحیه 

اینجوری کم کم هم یادمیگیریم با خودمون حالمون خوب باشه و از کسی انتظار عشق و محبت نداشته باشیم

من یه بار ولنتاین برای خودم کادو گرفتم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
عههه پس تولدت مبارک 🌱😂🤚🏻خواب بیشتر هم  یه هدیه ست دیگههه

مرسی عزیزم اره خوبه همه روز ۱۲ بیدار می شدم فردا ۲ بیدار می شم 😂😂😂😂😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

تاحالا واسه خودم کادو نگرفتم که هیچ

خریدای معمولی مث لباس وسیله ارایش کفش دلم نمیاد واسه خودم یا کلا پول خرج کنم

حس عدم لیاقت دارم بنوعی

کسی مث من بوده که خوب شده باشه

جدی؟چه کار قشنگی کردی😚❤️😘

آره دلم گرفته بود خیلی، با اون کار خودمو آروم کردم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد