2777
2789
عنوان

جهان بعد از کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 41 پست

نه 😞😞😞

خیلی نا امید شدم😖

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ايرانى جماعت نه

واقعا نمیدونم که چی تو نژاد ایرانی هست که در برابر همه ی چیزهای خوب مقاومت میکنه و هنوز هیچی رو با عقلش نمیسنجه.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

بله 

جهان بعد از کرونا متفاوت از قبلشه 

تفکر عالب بر جهان احتمالا عوص میشه و داره زمزمه هاشم به گوش میرسه 

تو تاریخم نگاه کنید بعد اپیدمی های بزرگ همیشه جهان تغییر کرده مثل سقوط امپراتوری ها یا انقلاب صنعتی و...

اره افسرده تر میشیم من احتمالا ادم ببینم جیغ بزنم دیگه دوست ندارم دیدن پدرمادرم بدم کسایی که قبلا دوست داشتم ببینم دیگه حوصلشونو ندارم دوست دارم فقط بخوابم و گوشی دست بگیرم

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣

ان شاالله که همینطور باشه

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بله  جهان بعد از کرونا متفاوت از قبلشه  تفکر عالب بر جهان احتمالا عوص میشه و داره زمزمه ...

ممکنه یه جهان واحد شکل بگیره

شاید دنیا به این نتیجه برسه که مشکل و بدبختی فقط واسه جهان سوم نیست و تبعاتش میتونه دامنگیره تمام جهان بشه

ممکنه یه جهان واحد شکل بگیره شاید دنیا به این نتیجه برسه که مشکل و بدبختی فقط واسه جهان سوم نیست و ...

دقیقا یکی از همین معادلاتی که در اثر کرونا به هم خورد جایگاه جهان اولی و سومی بود

کرونا خیلی جاها پرده از ابهت پوشالی جهان اول انداخت و نشون داد که همون کشورهایی که سالها تحقیرشده بودن اتفاقا خیلی بهتر واکنش نشون دادن و پیشرفت و دانش وامکانات و فرهنگ درباره جهان اول یه افسانه بیشتر نیست

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بله  جهان بعد از کرونا متفاوت از قبلشه  تفکر عالب بر جهان احتمالا عوص میشه و داره زمزمه ...

بله.. وقتی یک دیکتاتور سقوط کنه و دموکراسی جایگزین بشه...خیلی چیزها عوض میسه...

وقتی تحولی در صنعت پدید بیاد هم همینطور...

اما اینبار یه ویروس اومده...کشته..تخریب کرده...فقر و ناامنی اورده ...و رفته..

چه پیشرفتی حاصل شده که بخواد تحولی اتفاق بیفته؟

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150