2777
2789
عنوان

جهان بعد از کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 41 پست
ممکنه یه جهان واحد شکل بگیره شاید دنیا به این نتیجه برسه که مشکل و بدبختی فقط واسه جهان سوم نیست و ...

عزیزم... امکان نداره خط مشیهای سیاستمداران عوض بشه....

حتی مردم..

دزدیدن الکل و ماسکها توسط ایتالیاییها و اتفاقات دیگه...اینو نشون نمیده...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
بله.. وقتی یک دیکتاتور سقوط کنه و دموکراسی جایگزین بشه...خیلی چیزها عوض میسه... وقتی تحولی در صنعت ...

خب همین ویروس با چنین اثر عمیقی روی جهان و اقتصادش میتونه خیلی چیزارو تغییر بده.

میتونه خیلی سیاست هارو تغییر بده و تغییرات بزرگی ایجاد کنه.نمونه اش مشخص شدن صعف و کاستی تو نطام کاپیتالیستی یا مارکسیستی ،جنبش های مخالفانه ای که شکل میگیره و....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین ویروس با چنین اثر عمیقی روی جهان و اقتصادش میتونه خیلی چیزارو تغییر بده. میتونه خیلی سیاست ...

این ضعفو کاستی در مقابل یه ویروس... تو تمام کشورها وجود داره.. اگر فقط مربوط به منطقه و طبقه خاصی بود میشد این پیش بینی رو پذیرفت...

همونطور که سونامی...سیل و زلزله وجود دارن اما باعث نشدن برنامه های سیاستمداران هیچ تغییری کنه...

تنها چیزی که فعلا بین همه مردم دنیا مشترکه...نفرت از نوع تغذیه چینیهاست😁😁

این ضعفو کاستی در مقابل یه ویروس... تو تمام کشورها وجود داره.. اگر فقط مربوط به منطقه و طبقه خاصی بو ...

خب من از کشور خاصی حرف نزدم

راجب کل دنیا حرف زدم

و براساس شواهد و اتفاقاتی که داره میفته این تفسیرو دارم و حرف شخص من نیس خیلیا این اعتقادو دارن.به نظرم دور از ذهن نیست.اصلا نمیشه اتفاقی به این وسعت رو با سیل و زلزله مقایسه کرد .هیچکدوم به این شکل جهانو درگیر نکردن،صربه اقتصادی که وارد کرده از جنگ جهانی دوم به بعد بی سابقه بوده 

ممکنه حرف شما درست باشه شایدم حرف من به وقوع بپیونده باید دید چی میشه

خب من از کشور خاصی حرف نزدم راجب کل دنیا حرف زدم و براساس شواهد و اتفاقاتی که داره میفته این تفسیر ...

خب شما از ضعف نظامهای خاصی حرف زدی نه کل دنیا..... 

منم حرفهای شما  رو خوندم... ولی هنوز سر اعتقاد خودم هستم... به قول شما باید دید چی میشه....

خب شما از ضعف نظامهای خاصی حرف زدی نه کل دنیا.....  منم حرفهای شما  رو خوندم... ولی هنوز ...

نظام های خاص نه 

تفکری که مایل به اداره ی کل دنیاست.چون داریم از تاثییرش روی جهان حرف میزنیم مسلما تاثییری که مثلا روی مثلا کشور تونس بذاره مد نظر نیس .منطور تاثییر جهانیه

به خاطر همین من از کشور خاصی اسم نمیبرم .منظورم تفکره .

نظام های خاص نه  تفکری که مایل به اداره ی کل دنیاست.چون داریم از تاثییرش روی جهان حرف میزنیم م ...

منم چیزی غیر از این نگفتم.... و نظرم اینه که چیزی تغییر نمیکنه... نه جوانه ای خواهد رویید... نه یک تفکر سرمایه داری از پا خواهد افتاد....و البته هیچ انتقال قدرتی بین طبقات ایجاد نمیشه...

برنامه ریزیها دقیقه...

مثل گذشته نیست که یک خطا میکردن و همه چیز دگرگون میشد...

عزیزم... امکان نداره خط مشیهای سیاستمداران عوض بشه.... حتی مردم.. دزدیدن الکل و ماسکها توسط ایتالی ...

نه بحث خیلی فراتر از دزدیدن ماسکه

بعد از کرونا یه موج از افکار واسه مدیریت پیش میاد

خیلیا تو خلوتشون ،تو ایام قرنطینه دارن فکر میکنند به تحولات بعدش

و امید دارن یه موج بیداری بیاد

نه بحث خیلی فراتر از دزدیدن ماسکه بعد از کرونا یه موج از افکار واسه مدیریت پیش میاد خیلیا تو خلوتش ...

بله فکرهای شیرینیه و هممون دوست داریم که حقیقت پیدا کنه....ولی  شناختی که از رفتار و افکار  مردم داریم هم باید مدنظر باشه...

اون تعداد  شاید اونقدر زیاد نباشن که بتونن کاری از پیش ببرن....همین الان با کمی دقت میتونیم بفهمیم چی تو ذهنها میگذره...

درکل من خوش بین نیستم و اگر عمرمون به دنیا بود... فکر میکنم مشکلات اقتصادی بعد این دوران و ناراحتی های روانی هم مضاف بر موارد دیگه.....موجب این واقعه خوشایند نشه...

بعد از کرونا رونمیدونم اما به طور قطع و یقین بعد از ظهور آقا امام زمان قوه ی فوق عقل  بر انسانها حاکم خواهد شد!!!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

سلام عزیزم 

من ۲۰ سالمه و دانشجوعم توی تاپیکم اومدی گفتی فانتزی جنسی دارم و مریض جنسی ام...

اشکالی نداره شاید از روی ناآگاهی قضاوت گردی

باید بگم ک من  با دوستام اومده بودیم سفری ک طبق دانشگاه بود ‌...اگ ببینی چندتا تاپیک قبل راجب اتوبوس هم نوشتم...

و راجب اینکه لباس زیر همراهم نیاوردم چون اصلا وقتش نبود 

و بدون تجهیزات اومدم....

بعد کل دوستام فهمیدن ک چیشده وقتی ازش ن راهنمایی خواستم... و گفتم شاید عضو این سایت باشن تاپیک رو ببینن چون دوست ندارم راجب زندگیم بدونن نخواستم بفهمن من هستم برای همین جریان خودم رو به شکل دیگه ای گفتم

کسی ک اومده مهمونی بیرون از خونه و به خانم صاحب خونه دسترسی نداره و نمیتونه ازش کمک بگیره(درواقع  منطورم این بود ک اینجا خانم هست ولی نمیتونن بهم کمک کنن چون خوابگاه وسط ناکجا آباد بود) برای همین گفتم خانومه کنار شوهرش خوابه نمیتونم بیدارش کنم و توی این موضوع حرف زشتی ندیدم ک بزنم فقط اینجوری گفتم ک یعنی  خانومی نیست ک کاری از دستش برام بر بیاد و راهنمایی های دیگه ک سریع بکارم بیاد بهم بگن اولش ناراحت شدم ولی وقتی دیدم تقریبا هم سن مامانم هستین پیاممو پاک کردم  امیدوارم موفق باشید

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴