2777
2789
عنوان

ببخشید که اینجا میپرسم!

525 بازدید | 42 پست

بچه ها من ۹ ماهه عروسی کردم

راجع ب چیزی میخام بگم ک روم نمیشه جایی از کسی بپرسم

من حس میکنم که ۳ بار در هفته نیاز دارم ولی همسرم یک بار در هفته بزور میتونه چون بعد داستان بدنش ب شدت ول میشه تا دوروز مریضه انگار میگه بدنم نمیکشه..

و اون یک بار هم سریع کارو تموم میکنه و معاشقه زیادی  نمیکنه

من باهاش صحبت کردم ولی میگه من همینقدر توان بدنیمه!

و اینک قبول نمیکنه تایم معاشقه کمه میگ خیلی هم خوبه

اولای عروسیم میگفتم این چیزی نیست و میشه کنار اومد اما الان واقعا اذیت میشم ...کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه یا  کاری بشه کرد که انقدر بیحال نشه؟

بازم عذر میخام میدونم میتونم از مشاور بپرسم ولی همیشه تجربه های شما یچیز دیگس

غذاهای مقوی باید بخوره، موز گردو عسل و غذاهای گرمی. 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش نزن عزیزم پنجاه درصد خانوما الان این جورین شوهرم بی بخار 😕

خدایا اگر یک روز به مرگم مانده بود مردی را کنارم بگذار تا فقط یک شب در اغوشش بخوابم نه برای غریزه ام که از اغوش بکرو مردانه اش حس امنیت و ارامش را فقط برای یک شب هم که شده تجربه کنم خدایا مرا ارزو به دل از این دنیا نبر اما در پایان باز هم راضیم به رضایه تو 

تو غذاش گرمی زیاد بریز بده بخوره بعد رابطه هم با شیرموز و خرما تقویتش کن ا از بی‌حالی دربیاد خودتم یه مقدار سردی بخور که دوستاتون باهم به تعادل برسید 

وقتایی که نیاز داری بهش بگو برات کاری که دوست داریو انجام بده با ناز و عشوه و تحریک آمیز درکل گرمیجات زیییاد بده بخوره خودت سردی بخور

اعتیاد نداره به مواد مخدر 

کاربر قدیمی ام rozbeh97 یه عروسم که 9 ساله دارم با مادر شوهرم زندگی میکنم تو یه ساختمان طبقه بالاسرش... ای کاش از خدا میترسید ای کاش هیچ وقت به خاطر زخم زبون هایی که بهم زند بخاطر تشنج هایی که کردم به خاطر اشک هایی که به خاطر حرفاش ریختم نمی بخشمش وحلالش نمی کنم حتی بعد از مرگش  هیچ وقت نه بهش بدی کردم نه بی احترامی کردم  اگه چاره داشتم هزار باره از این خونه رفته بودم دوستان عزیزم دیگه خسته شدم تو این روزها خیلی دارم به خودکشی فکر میکنم خیلی..... 
واقعا میبینم رابطه قبل ازدواج مهمه حمله نکنن دوستان ب من! ولی هرروز بیشتر از قبل واسم ثابت میشه

میدونی عزیزم من رابطه قبل ازدواجو قبول ندارم ولی باید در باره مزاجشون باهم بیپرده صحبت کنن این صحبتا متاسفانه تو مملکته ما شده تابو 

خدایا اگر یک روز به مرگم مانده بود مردی را کنارم بگذار تا فقط یک شب در اغوشش بخوابم نه برای غریزه ام که از اغوش بکرو مردانه اش حس امنیت و ارامش را فقط برای یک شب هم که شده تجربه کنم خدایا مرا ارزو به دل از این دنیا نبر اما در پایان باز هم راضیم به رضایه تو 

شیر موز گردو کنجد خرما عسل پودر پسته شیره انگور بریز مخلوط کن بده بهش قبل یا بعد رابطه،چای زنجبیل هرشب بخوره

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
واقعا میبینم رابطه قبل ازدواج مهمه حمله نکنن دوستان ب من! ولی هرروز بیشتر از قبل واسم ثابت میشه

اتفاقا ما قبل ازدواجم یه رابطه خیلی کم و سطحی داشتیم  اون موقع خوب بود البته ماهیی یکبارهمو میدیم..البته مطمین بودم به ازدواج ختم میشه