2777
2789
خب برا دونفر چنتا لیوان ارد میزنی؟

۴ لیوان میریزم،برای تعداد بلد نیستم

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
عکس پیتزا داری؟

بله میذارم الان

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میذارم الان

مرسی

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
با شیر یا اب

با شیر

با شیر

اها

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
یعنی هربار اینجا سوال پرسیدم هیچوقت هیچوقت ب جوابم کاملا نرسیدم    

عزیزم من خمیر جادویی رو اینجوری درست میکنم:یک لیوان شیر+یک ق چ شکر که توش هم میزنم ،گرم میکنم،تا جایی که انگشتتو نسوزونه،بعد ۱ ق غ خمیر مایه فوری،میپاشم روش،با قاشق چوبی هم میزنم،ده دقه روشو میپوشونم،کف میکنه،آروم همش میزنم،تو یه کاسه بزرگ،۴ لیوان آرد،۱ تخم مرغ،۴ ق غ خوری روغن زیتون یا سالاد،کمی نمک،فلفل سیاه،آویشن،میریزم،اون شیرو بهش اضافه میکنم،یکم با قاشق،بعد بادست مخلوط میکنم، کم کم از کاسه حدا شده،ورز میاد،۵۰ بار میکوبمش روی تخته یا میز کار،بعد ردشو میپوشونم،و تو جای گرمو تاریک ۲ ساعت استراحت میدم،پف میکنه،پفشو میخابونم با دست،و تامام،برای پیتزا و پیراشکی عالیه،شاااااید از ۴ لیوان یک کم بیشتر آرد برد،تا حالا که برای من نشده😋❤