یه خانواده میشناختم دوقلو پسر داشتن . بعد مادرشون براش نگهداری از این بچه ها سخت بود. یادشون داده بود. هر وقت جیش داشتن. برن رو یه صندلی بکنن تو یه طرف سینک دوقلو.
بعد براش این کار عادی هم بود. میگفت چه اشکالی داره. اون طرفم سینکم ظرف میشست
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اییییییش چ کثیف من نمیذارم حتی توف تو سینک بشه حالم بدمیشه اونم دارم هرساعت میشورم باسیم ومایع سینکو
ماه را گم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله )
خخخخ خوبه نگفته تشنه تون شد همون را بخورید کثیف چندش
دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....