2777
2789

سلام دوستای عزیزم من رشت هستم قلب جنین ایستاده و باید کورتاژ بشم خونریزی هم دارم ولی تو این وضع کرونا کدوم بیمارستان برم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من یکیو میشناسم تو استانه ست...ننیدونم بازه یا ن

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

چرا باید کورتاژ شی؟گرمیجات بخور فعالیت داشته باش خونریزی داری احتمالا خودش میفته

از شنبه که رفتم سونو گفت یک هفتس قلبش وایساده تو 9 هفته بعد من الان خونریزی و لخته های خیلی کوچیک دارم هرچی طناب زدم نیوفتاد از دردش میترسم تو خونه نمیدونم چیکار کنم 

خب عزيزم خودش كه داره سقط ميشه دكتر چرا ميري 

اول يه عالمه خونريزي ميكني بعد بقايا دفع ميشه و خونريزي كم ميشه 

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
خب عزيزم خودش كه داره سقط ميشه دكتر چرا ميري  اول يه عالمه خونريزي ميكني بعد بقايا دفع ميشه و ...

خیلی راه رفتم طناب زدم ولی فقط لخته های ریز میبینم نمیدونم دیگ چیکارکنم من اذر ماه هم ساکشن شدم برای حاملگی پوچ ولی راحت بود و هیچ دردی نداشت

خیلی راه رفتم طناب زدم ولی فقط لخته های ریز میبینم نمیدونم دیگ چیکارکنم من اذر ماه هم ساکشن شدم برای ...

به نظرم بزار خودش بره

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم