2777
2789

اونایی ک پوستشون همرنگ منه

مشکی پرکلاغی بهم نیومد خیلیییی دیگ قیافم جدی شده بود

مشکی N1 خیلی بهم میاد

چری روشن رو امتحان کردم و خیلی فانتزی بود نمیشه مگه آرایش فانتزی کنید

چری تیره عالیه پوستمو روشن تر نشون میداد

ابی تیره ست کردنش خیلی سخت بود

ابی روشن کردم ولی خیلیییی کدر بنظر میومد قیافم 

قهوه ای روشن کردم خیلی ساده بود راستش خوشم نیومد با پوست گندمی

قهوه‌ای سوخته خیلیییی بهم میومد

بلوند روشن بهم اومد فقط زرد نکنید به پوست گندمی نمیاد

بلوند پلاتینه خیلی مصنوعی  هست با پوست گندمی امتحان نکنید

سبز خیلییییی پوست گندمی رو کدر میکنه

صورتی روشن بهم اومد ولی زیادی فانتزی بود خوشم نیومد

زرد وحشتناکککک میشه رو پوست گندمی امتحان نکنید

خاکستری با پوست گندمی پیر نشون میده

بنفش روشن پوست گندمیو بی‌روح نشون میده

بنفش تیره خیلی زشته

مسی خیلیییی بهتون میاد اگ گندمی اید خیلیییی زیاد

کاراملی عالیهههه واسه پوست گندمی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

چند سالتونه؟موهاتون آسیب ندیده؟

شنوزده

چرا وحشتناک ولی می‌ارزید خدایی خیلی حال کردم با موهام

فعلا میخام پروتئین تراپی و کراتین کنم

موهای خودم فر خیلیییی ریز بود

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟موهاتون آسیب ندیده؟

من از ۱۳ سالگی درحال رنگ کردن بودم هر تری تو موهام زدم

من از ۱۳ سالگی درحال رنگ کردن بودم هر تری تو موهام زدم

😂😂

من اطرافیانم میگن الان که جوونی موهات مشکیه ازش لذت ببر بعد که موهات سفید شد اونوقت رنگ کن 

ولی خودم دوست دارم تجربه کنم

منم رنگ پوستم گندمی بازه. و لایت تو موهام با زمینه قهوه‌ای تیره یا متوسط خیلی بهم میاد.

قهمه ای روشن خیلی بیسیک بود واسه من

😂😂من اطرافیانم میگن الان که جوونی موهات مشکیه ازش لذت ببر بعد که موهات سفید شد اونوقت رنگ کن ولی خ ...

رنگ کننن بابا 

من تو اینستا میگشتم میدیدم یه دختره موهاش سبز فسفری کرده درجا سبز فسفری میکردم🤣🤣🤣🤣

دوران عشق و حالم بود الان مسی کردم

نه زمینه موهام یه قهوه‌ای نچرال باشه و توش لایت در بیارم خیلی بهم میاد. همون مش .... آلبالویی تیره ه ...

البالویی ر

تیره خوبه ولی روشنش خیلی فانتزیه

تو از مسی زده شدی یه آلبالویی خوشرنگ تو کاتالوگ انتخاب کن اونم بد نیست. روی مسی هم جوابه. البته برای ...

البالویی دفعه قبل زده بودم ریمو کردم گفتم دیگ رنگ نمیکنم زارت زدم مسی کردم

مبارکه . من ۳۶ سالمه و مجبورم رنگای محتاطانه انتخاب کنم . ولی منم عاشق تنوعم

نه بابا دلت  جوونه  هر رنگی خواستی بزن