2777
2789
عنوان

چالش دارم چه چالشی😆😊😊😊

507 بازدید | 52 پست

خلاقیت خانما در قرنطینه .....

چالش گذشتن بدون لباس برن سراغ همسراشون که سرشون تو گوشیه بعد فیلم بگیرن

https://m.youtube.com/watch?v=RxZlbVw8waY

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

اره خیلی جالبه

مندمیخواستم انجام بدم

بخدا ترسیدم😂😂😂😂

میدونم عکس العملش چیه

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود...     حیف,چشمانِ تو این حادثه را دوست نداشت...           سیب راچیدم و در دلهره ی دستانم...                         سیب را دید ولی!!!دلهره را دوست نداشت...                تا سه بس بودکه بشمارد و در دام افتد...                   گفت یک....گفت دو....                                   افسوس سه رادوست نداشت...                                 من و تو خط موازی......!؟؟؟                                         نرسیدن.......!؟؟؟هرگز........                                   دلم این قاعده ی هندسه را دوست نداشت.                 درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که...                 از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت..... .                                                                                               
اره خیلی جالبه مندمیخواستم انجام بدم بخدا ترسیدم😂😂😂😂 میدونم عکس العملش چیه

وای من خوشم اومد حتما میکنم این کارو😜😁😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من خوشم اومد حتما میکنم این کارو😜😁😁😁😁😁

مواظب باش فقط😂

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود...     حیف,چشمانِ تو این حادثه را دوست نداشت...           سیب راچیدم و در دلهره ی دستانم...                         سیب را دید ولی!!!دلهره را دوست نداشت...                تا سه بس بودکه بشمارد و در دام افتد...                   گفت یک....گفت دو....                                   افسوس سه رادوست نداشت...                                 من و تو خط موازی......!؟؟؟                                         نرسیدن.......!؟؟؟هرگز........                                   دلم این قاعده ی هندسه را دوست نداشت.                 درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که...                 از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت..... .                                                                                               
چ ذوقیم میکنن😂 ی چیز مشابه داشتن اکثرشون بالاتنشون لخت بود  بازی میکردن😂

آره خخخخخ مردای ایرانی بودن چه میکردن😅😂😂😂