2777
2789

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس اون موقع مادرت از شکست عشقی خوردن بدتر بوده

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

واي من چند وقت پيش خيلي سوتي بدي دادم شوهر من از اسپره ليدوكايين براي تاخير استفاده ميكنه نصفه شب رفتم داروخونه دارو بگيرم شوهرمم تو ماشين بود بهم گفت اسپره بخرم گفتم نه من روم نميشه من كه برگشتم خودت بخر. اقا داروخونه درش بسته بود دم درش از يه پنجره جواب ميداد دكتر قرص كه گرفتم شوهرم از ماشين داد زد يه اسپره بي حسي دندون هم بگير و من تو عمل انجام شده قرار گرفتم دكتر گفت اسپره برا نزديكي ميخواين گفتم نه اقاي دكتر هميشه ليدوكاين مصرف ميكنه شوهرم برا دندونش 😫اونم يكم چپ چپ نگام كرد گفت ليدوكايين نداريم اما اگه برا دندون درد ميخواي اين هست منم مجبور شدم بگيرم. خيلي خجالت اور بود

یه سری با دوستمو شوهرشو شوهرم رفتیم بیرون داشتم تعریف میکردم ک مامانم و خالم رفتن شوهرمو ببینن پسند‌کنن تحقیق کنن ک بعدش عقد  کنیم ب دوستمو شوهرش گفتم مامانمو خالم رفتن وحید و از پشت مالیدن گفتن چ بچه اس 😂😂😂😂

جالب اینه ک سه بار تکرار کردم حرفمو خودم متوجه نشدم ک گفتم خالمو مامانم وحیدو از پشت مالیدن پسندیدن😂😂😂😂

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

چند سال پيش با مامانم تو مغازه بوديم مامانم ميخواست برا بابام شورت بخره اقاهه گفت چه سايزي مامانم گفت سايز خودتون تقريبا🤭😑🤭😑واي فكر كنم بيچاره فروشنده خيلي حس بدي بهش دست داد

همه یادشون افتاد😂

😂😂😂😂😂😂خیلی مضخرفن😂😂😂😂😂😂چیزی یادشون نبود گفتن بزار یه چیزی سرهم کنیم😂😂😂😂😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .