2777
2789
عنوان

کرونا .....لطفا بیاین اینجا..

1438 بازدید | 42 پست

سلام.از اول کرونا تا الان گفتن بچه ها کرونا نمیگیرن یعنی ناقلن و انتقال میدن خودشون طوریشون نمیشه...دیشب تو نی نی سایت یه نفر گفت دوتا خواهر بودن سه ساله و یک ساله کرونا داشتن و فوت کردن.کدومو باور کنیم شما اطرافتون بچه ای دیدین داشته باشه و حالش سخت بد باشه.

خیلی ترسو ام دخترم یک سالشه صب خیلی کم احساس کردم پیشونیش نسبت به دیشب گرمتر شده😔😟

غریب و تنهام 😔

اینجا چیزیو جدی نگیر ولی یکی از کادر درمان گفت تو عیدی یه بچه ۷ساله فوت شده کمترشو نشنیدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استرس نداشته باش اره بچهام میگیرن متاسفانه😔

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

آره فوتی توی بچه هه هم هست

کلا ویروس ناشناخته ایه 

هر سری بعد جدیدش آشکار نیشه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

منم دخترم چندروز پیش شب تا صبح تنش گرم بود یکم تب داشت دوبار تب بر دادم خوب شد شکرخدا

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

اون اولش بود که بچه ها نمیگرفتن..الان جهش پیدا کرده هر چیزی ممکنه...ولی شما خودتونو قرنطینه کنید بهداشتم رعایت کنید ان شالله که چیزی نمیشه ولی الکی به خودتون استرس وارد نکنید

یه جایی خوندم بعضی افراد ویروس رو از کسی نمیگیرن ولی به خاطر ترس و استرس و تلقین بیش از حد به خودشون اونو توی بدنشون تولید میکنن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

ویروس مطمئنم یه حالت نداره.حالا جهش داشته یا از اول دو نوع بوده نمیدونم.یه نوعش رفع میشه.یه نوعش خیلی وحشیه میکشه.نمیدونم دیگه چطور میخوان واکسن بسازن.چون عملکرد دوتا باهم فرق داره

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک