2777
2789
عنوان

خییلی استرس دارم😭😭😭

152 بازدید | 4 پست

فردا میرم تو ۳۰ هفتگی.. چند روزه ترشحای آبکی دارم اصلا غلیظ و رنگی نیس و هیچ اثری رو لباسم نمیزاره فقط خیس میشم.. همش استرس دارم که نکنه نشتی کیسه آب دارم و زایمان زودرس بشم.. دکترم نیستش گوشیشم خاموشه.. بیمارستان هم میترسم برم بخاطر کرونا.. کسی تجربه ای داره؟؟ ترشح کیسه آب همینطوریه؟

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

نه عزیزم کیسه آب نیست مال من لباس زیر و شلوار و مانتومو خیس کرده بود تازه آب دور بچم کم نشده بود استراحت کردم ترمیم شد

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
نه عزیزم کیسه آب نیست مال من لباس زیر و شلوار و مانتومو خیس کرده بود تازه آب دور بچم کم نشده بود است ...

سونو رفتی که فهمیدی آب دور جنین کم نشده؟؟ استراحت مطلق؟

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو رفتی که فهمیدی آب دور جنین کم نشده؟؟ استراحت مطلق؟

بله عزیزم سونو نشون داد طول سرویکسم کوتاه شده بود و از هجده هفتگی استراحت مطلق تو اصلا استرس نداشته باش فقط کار سنگین انجام نده 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
بله عزیزم سونو نشون داد طول سرویکسم کوتاه شده بود و از هجده هفتگی استراحت مطلق تو اصلا استرس نداشته ...

مررسی عزیزم❤