2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم 

اونی ک همیشه اول زنگ میزنه منم 

اونی که خوشحال میشه از خوته دار شدنشون،پیشرفتشون،بچه دار شدنشون،ازدواجشون منم اونا همیشه نسبت به خوشحال شدن من بی تفاوتی نشون دادن 

و این خیلی غم انگیزه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔

منم مثل تو بودم همش خودم پیام میدادم خودم کادوهای گرون میخریدم ولی وقتی تولد من رسید از دوتا دوست به ظاهر صمیمی یه تیشرت ارزون گیرم اومد یکیشون هم که اصلا بروم نیورد تولدم بود تازه طلبکار هم بود که چرا برام کار پیدا نکردی 

خلاصه که الان نه پیام میدم نه چیزی خودشون پیام میدن اصرار میکنن بریم بیرون و فلان

منم مثل تو بودم همش خودم پیام میدادم خودم کادوهای گرون میخریدم ولی وقتی تولد من رسید از دوتا دوست به ...

تنهایی سخته 

من همیشه به بقیه باج دادم ک تنها نباشم 

چون هیچ کس هیچ وقت  واقعا منو دوست نداشت 

همیشه باید مطابق میل دیگران رفتار میکردم تا مورد پذیرش قرار بگیرم 

حتی پدر و مادرم ،باید اون رشته ک اونا دوست داشتن میرفتم،لباسام اونجوری بود و اونا میخواستن وگرنه طرد میشدم 

و این خیلی سخته 

جوانی ام به مو رسیده😔😔